A plecat în America, pentru a-şi face o viaţă nouă, dar trecutul nu-i dă pace. Săptămâna aceasta, s-a închis un capitol dureros din viaţa Monicăi Gabor, din care Click.ro vă prezintă câteva pasaje de necrezut pentru fosta soţie a lui Irinel Columbeanu.


Marţi, la Tribunalul Bacău, s-au dat condamnări în dosarul „Dinu Damaschin", în care „tatăl adoptiv" al Monicăi Gabor, alături de alţi doi bărbaţi, era acuzat de trafic de minore, care erau abuzate sexual. Cu acest prilej, Click.ro a oferit declaraţii ale iubitei lui Mr. Pink, potrivit cărora Damaschin ar fi „vândut-o" pe 1.000 de dolari, iar un client al său ar fi violat-o.

Faptul că Moni ar fi prestat servicii sexuale pe bani, înainte de a-l cunoaşte pe Irinel, este susţinut de mărturisirea unei tinere care a lucrat cu ea, în urmă cu mai mulţi ani. S-au întânit în Bucureşti în calitate de colege de apartament, deşi ele se cunoşteau din Bacău, din copilărie. Nici când s-au revăzut în Capitală nu erau prea în vârstă: Monica avea 16 ani, iar fata de care vorbim - 15!

În urmă cu ceva timp, Crina a stat de vorbă cu Click.ro despre perioada agitată în care a locuit în Bucureşti, în 2004, şi a făcut sex pe bani cu diverşi bărbaţi, unii dintre ei foarte cunoscuţi.

„Ne-am întâlnit la Bucureşti, în toamna lui 2004, în apartamentul deţinut de cineva din Bacău, eu fiind prostituată şi fiindu-mi prezentată în calitate de colegă de apartament şi de job", şi-a început tânăra povestea.

CLIIMA20131012_0011_1.jpg

Crina, fosta colegă a Monicăi Gabor

Ea a dezvăluit că s-a întâlnit cu Monica în câteva ocazii la Bacău, la show-uri erotice în aşa-zise "cuiburi de curve", care se încheiau cu sex. „Prima dată, a fost la ziua unui domn foarte influent. Fusese chemată acolo la o petrecere privată cu foarte mulţi bărbaţi şi câteva fete care erau, la fel, dame de companie. Monica era şi ea acolo. Ţin minte că a stat la masă şi a băut, după care fetele, inclusiv eu şi Monica, am mers în camerele de hotel  şi am aşteptat să vină 1, 2, 3 bărbaţi, să întreţinem relaţii sexuale cu ei", a continuat Crina.

„La Bucureşti am locuit împreună doar două săptămâni şi îmi amintesc că un domn de televiziune a venit în postură de client la noi şi a mers cu Monica în cameră", a precizat fosta colegă.

Crina ne-a mai spus că tarifele pentru partidele de sex erau fixe: un milion şi jumătate de lei vechi - oral şi normal, două milioane - ora. În anumite cazuri, putea fi şi sex anal.

Dinu Damaschin - mort, complicii săi - la puşcărie

Monica şi Crina sunt doar două din cele aproximativ 40 de victime ale reţelei de prostituţie coordonate de Dinu Damaschin, Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu Ciucă. Cei trei au fost arestaţi în decembrie 2011. „Protectorul" Monicăi Gabor a murit în sala de judecată, în februarie 2012. Ceilalţi doi au fost condamnaţi marţi la zece, respectiv trei ani de închisoare cu executare.

Monica, de la Izvorani în America

Monica Gabor s-a cuplat în 2005 cu Irinel Columbeanu şi s-a căsătorit cu el în anul următor. În 2007 li s-a născut singura fetiţă, care a rămas în grija tatălui după divorţul din 2011.

Monica s-a mutat în Statele Unite, unde locuieşte cu iubitul ei, un om de afaceri chinez care a lansat băzutura energizantă Mr. Pink. 
 
Loading...