Au trecut trei luni de când Diana Munteanu şi-a încheiat mai mult forţat decât voit socotelile cu trustul Intact Media şi ofertele de revenire la tv întârzie să apară. Rămasă fără loc de muncă, frumoasa prezentatoare care se laudă cu atuuri fizice cu care a înzestrat-o mama natură, s-a reorientat profesional. 


Într-un interviu acordat în exclusivitate Click!, Diana Munteanu Niculescu a povestit că despărţirea de Antena 2 i-a lăsat un gust amar, însă este optimistă că în curând va ieşi din nou soarele pe strada ei. De când are mai mult timp liber, soţia fotbalistului Claudiu Niculescu se dedică familiei şi fiului ei, David, în vârstă de aproape cinci ani. 

CLIIMA20130625_0131_1.jpg

Diana şi fiul ei, David, au făcut castele de nisip şi s-au bucurat de vremea bună de la mare (foto: arhiva personală)

"Îmi doresc să revin cu un proiect în televiziune şi sper ca acest lucru să se întâmple cât de curând, pentru că sunt deja trei luni de când am avut ultimele filmări şi îmi lipseşte enorm!

Asta ştiu să fac şi asta vreau să fac. Am fost încă de la început în Antena 2,«Conferinţa de presă» se afla la al 13-lea sezon şi practic au crescut împreună. Am iubit acest proiect care mi-a adus foarte multe satisfacţii, dar acum trebuie să privim spre ce urmează.

Am fost întotdeauna optimistă şi chiar dacă nu mi-a fost uşor am trecut peste...întotdeauna am spus că dacă suntem sănătoşi, David e bine, noi la fel, restul vine de la sine", ne-a spus Diana Munteanu.

CLIIMA20110825_0103_1.jpg

Niculescu mai are un fiu cu Diana Munteanu

Cum ofertele de revenire se lasă aşteptate. Diana s-a apucat să confecţioineze bijuterii. "Pentru că am simţit nevoia să fac ceva şi să mă exprim în zona artistică, m-am apucat să confecţionez brăţări şi coliere.

La început în joacă, pentru prietenele mele, iar acum am chiar destule comenzi. Nu exclud posibilitatea unei afaceri. Am câteva proiecte în minte şi probabil cât de curând le voi pune în aplicare", a adăugat vedeta tv.


Frumoasa prezentatoare ne-a mărturisit că are câteva trucuri la care apelează ca să fie în formă. Diana face mult sport, mănâncă sănătos şi nu pierde nopţile.

"Cred că somnul reface foarte bine organismul. Merg şi la salonul de înfrumuseţare unde fac tot felul de împachetări şi tratamente şi încerc pe cât se poate sa fac intervenţii noninvazive. Nu am operaţii estetice şi pentru moment nu simt nevoia vreunei schimbări. Nu sunt împotriva lor. Atunci când va fi cazul, voi apela la asta", ne-a mai spus Diana Munteanu.

 
 
Loading...