Viaţa bate filmul, dar în comedia “Trăsniţii” de la Prima TV se întâmplă invers! Doi dintre actorii principali, Livia Taloi şi Cătălin Marin, au relaţie de iubire în serial şi una de cumetrie în viaţa reală.


"Trăsniţii" se filmează de 22 de sezoane, ajungând să fie cel mai longeviv serial de comedie din România. Aşa că, de-a lungul anilor, între membrii echipei de filmare de la Prima TV s-au înfiripat multe prietenii, dar şi poveşti de dragoste.

Puţini ştiu că interpretul lui Vandame, actorul Cătălin Marin (38 de ani), este nepotul lui Toni Ionescu, alias Mârlanu, iar după venirea în echipă, el s-a cuplat cu Melia Cerchez (39 de ani), regizoarea serialului, cu care s-a şi căsătorit. Naşi au fost nimeni alţii decât colega de filmări Livia Taloi (34 de ani) şi soţul acesteia, solistul şi actorul Daniel Lazăr (35 de ani).

Cătălin Marin s-a însurat cu Melia Cerchez (stânga), regizoarea serialului

CLIIMA20140510_0056_1.jpg

Cătălin Marin s-a însurat cu Melia Cerchez (stânga), regizoarea serialului


Culmea e că scenariul prevede ca personajele Vandame şi Ema, interpretataţi de Cătălin şi Livia, să se iubească în serial şi să filmeze multe scene fierbinţi de dragoste, sub ochii partenerilor de viaţă, căci şi soţul ei a apărut în serial ca invitat special.

"Eu şi Cătălin suntem parteneri în serial de foarte mulţi ani. În paralel s-a dezvoltat între noi şi o strânsă relaţie de prietenie, iar Cătă a considerat la un moment dat că eu şi soţul meu trebuie să-i devenim părinţi spirituali, adică naşi. Zis şi făcut! Acum însă statutul de naşă începe să inhibe, mai ales în scenele cu pupături, dar nu avem scăpare, meseria-i meserie", ne-a povestit Livia Taloi între două filmări. 

Livia şi Dan Lazăr s-au căsătorit în 2008

CLIIMA20140510_0058_1.jpg

Livia şi Dan Lazăr s-au căsătorit în 2008

 
 
Loading...