Conduce de 17 ani şi, de-a lungul timpului, a schimbat multe maşini, însă nici una nu se compară cu cea pe care o conduce acum. Cătălin Măruţă şi-a făcut cadou ultimul model de Range Rover Sport,  în valoare de 60.000 de euro.


După ce şi-a luat permisul la 18 ani, Cătălin Măruţă (35 de ani) a pus mâna pe volanul unei Dacii, pe când se afla în oraşul natal, Târgu Jiu. De la „franţuzoaică", acesta a trecut apoi pe „nemţoaice", imediat ce s-a angajat la TVR.

Aşa a ajuns să conducă un Opel Vectra, apoi  un Opel Astra, însă, cu trecerea timpului şi totodată cu ascensiunea carierei ca om de televiziune, dar şi a lefii de la televiziune, Cătălin Măruţă şi-a permis şi maşini de lux.

Până anul trecut, el a condus Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro, însă i l-a lăsat soţiei sale, Andra , fiindcă el îşi dorea un SUV, aşa cum visează mai toţi bărbaţii. Aşa se face că Măruţă a scos bani de la saltea şi şi-a făcut cadou un Range Rover Sport din 2012. 

Zilele trecute, prezentatorul emisiunii „La Măruţă", a făcut, însă, senzaţie pe şosele. Fotoreporterii Click! l-au surprins în Bucureşti conducând aceeaşi marcă de maşină, dar cel mai nou model ieşit de pe uşile fabricii Land Rover, care valorează în jur de 60.000 de euro.

Acest moft nu l-a costat prea mult, el luând autoturismul în regim „buy-back", adică a dus maşina veche, a plătit o diferenţă de bani, iar acum naşul lui Pepe se plimbă cu o „jucărie" pe patru roţi, care străluceşte la propriu.

Probabil dorinţa de a-şi schimba maşina i-a fost stârnită chiar de finul Pepe, care şi-a luat de curând un Porsche Cayenne, modelul nou, full option, de 100.000 de euro. Nici nu e de mirare să îi vedem şi pe naşul, şi pe finul zâmbind din bijuteriile lor, având în vedere câştigurile frumoase pe care le au. 

Şi finul lui Măruţă, Pepe, şi-a achiziţionat recent un nou automobil

Pe de o parte, la salariul lui Măruţă se adaugă şi contractul de imagine pe care-l are cu Lidl sau Turneul Mix Music Evo 2013, pe care l-a prezentat, dar şi alte contracte de imagine. Pe de altă parte, Pepe s-a bucurat de câştiguri frumoase în calitate de prezentator sau  concurent la emisiunile de la Antena 1, dar şi ca solist.

Range Rover Sport

- Noul Range Rover Sport are un interior luxos, care este prevăzut cu opţiunea de suplimentare a scaunelor, 5+2 locuri;
- Există patru tipuri de motorizări pentru Range Rover Sport: două motorizări supraalimentate, pe benzină (V8, 5.0l S/C, 510CP şi noul V6 3.0l S/C, 340CP) şi două motorizări diesel (TDV6, 3.0l 258CP şi SDV6, 292CP);
- Preţul de pornire al bolidului e de 50.900 €, plus TVA.

Porsche Cayenne

- Noul Porsche Cayenne poate fi comandat în România cu una din cele cinci motorizări, printre care şi o versiune hibridă (benzină şi electric);
- SUV-ul cântăreşte peste 2.300 kg;
- Printre cele mai scumpe opţionale ce pot fi puse pe noul Cayenne se numără frânele cu discuri ceramice (9.000 €), tapiţeria din piele naturală în două tonuri (5.154 €) şi sistemul audio Burmester High-End Sound (4.909 €).
- Preţul bolidului e cuprins între 59.920 € şi 121.914 €, inclusiv TVA.

Pepe, «cumpărături» de 360.000 € într-un an!

FOTO Emisiunea lui Cătălin Măruţă a făcut şase ani. Ce surprize i-au pregătit colegii de platou prezentatorului

FOTO Raluca lui Pepe, şoferiţă-pericol! Conduce haotic prin Capitală

 
 
Loading...