În ciuda problemelor pe care le au în căsnicie, Alex Velea şi soţia lui, Ana, încă nu au divorţat. Se pare că ea nu are de gând să meargă la notar până ce cântăreţul nu-i va satisface toate capriciile materiale. Cel mai bun prieten al cuplului ne-a confirmat că între Alex şi Ana nu mai există nici cea mai mică şansă de împăcare, în ciuda faptului că mulatra trage de timp.


Cu toate că s-a speculat că Alex Velea (29 de ani) şi soţia lui, Ana (26 de ani), ar fi divorţat deja în mare secret, în realitate cei doi formează încă o familie, cel puţin în acte. În viaţa de zi cu zi, relaţiile dintre ei sunt în continuare foarte reci, dar Ana se încăpăţânează să prelungească agonia acestui mariaj.

Potrivit unor surse din preajma celor doi, mulatra nu este dispusă să divorţeze până când Alex nu-i va asigura un statut financiar care s-o ajute să trăiască de-acum înainte fără grija zilei de mâine.

Acesta este singurul motiv pentru care separarea oficială a fost amânată, dar divorţul a devenit doar o chestiune de timp.

Cât de compatibili sunt Alex Velea şi Antonia

FOTO Alex Velea a dat-o pe faţă! Dovada că se gândeşte mereu la Antonia

Nu poate să nu o menţioneze la tot pasul. Uite ce zice Alex Velea despre Antonia

Cel mai bun prieten al familiei Velea a povestit, pentru Click!, că Alex şi Ana nu mai au nici un viitor împreună.

„Încă nu au divorţat, aşa cum s-a spus, dar nici nu cred că se vor mai împăca, iar când spun asta mă bazez pe nişte lucruri pe care le ştiu sigur", ne-a declarat bunul prieten al cântăreţului şi al soţiei lui.

Dacă în plan personal lucrurile sunt încă întortocheate, profesional, lui Alex Velea îi merge strună, la fel ca şi presupusei iubite, Antonia (24 de ani).

Pe fondul publicităţii de care s-au bucurat de pe urma speculaţiilor că ar avea o relaţie amoroasă, fiecare dintre ei a mai adăugat la tariful pe care-l încasa pentru un concert încă 500 de euro.

Astfel, în ultimele trei luni, atât Alex Velea, cât şi Antonia au câştigat peste 100.000 de euro, de căciulă, în condiţiile în care au pe lună în jur de 15 concerte. Până acum, Antonia lua pentru un eveniment între 1.300 şi 1.800 de euro, iar Alex Velea, între 1.700 şi 2.200 de euro.

Fotografiile postate pe Facebook au alimentat zvonurile despre o relaţie amoroasă între Velea şi AntoniaPrimele zvonurile privind o posibilă idilă între Alex Velea şi Antonia au apărut încă de la începutul acestui an şi au fost alimentate de fotografiile pe care artista le-a publicat pe Facebook. În pozele cu pricina, cântăreaţa apărea mereu în compania colegului său.

Ceva mai târziu, Antonia şi Alex au fost surprinşi împreună la un hotel din Iaşi, oraş în care aveau concert amândoi. De atunci şi până în prezent, cei doi nu s-au sfiit să aibă relaţii tandre în public.

 
 
Loading...