Are miopie şi va trebui să poarte ochelari! De acum înainte, Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea emisiunii "Poveştiri adevărate" de la postul tv ACASĂ, va avea un look uşor schimbat în viaţa de zi cu zi. Vedeta a ales nişte rame care să-i pună în valoare fizionomia şi se declară mulţumită pe deplin.


Nu mai vedea bine de la distanţă şi avea şi migrene, aşa că a dat fuga la oftalmolog, care a decis că e obligatoriu să poarte ochelari. Ioana Maria Moldovan a descoperit că are miopie - 0,5.

"Ochelarii sunt pentru mine o necesitate, nicidecum un moft sau vreo fiţă. E musai să-i port, asta dacă vreau să văd bine la distanţă, să nu-mi forţez şi să-mi obosesc ochii, să pot corecta ce se mai poate corecta, să scap de micile migrene şi disconfortul tot mai mare din ultima perioadă. Medicul oftalmolog mi-a recomandat încă de acum un an să port ochelari, dar am tot amânat momentul până când nu am mai avut incotro şi am conştientizat, totuşi, că nu e bine să mă joc cu lumina ochilor", ne-a povestit Ioana.

CLIIMA20120703_0097_1.jpg

Ioana Maria Moldovan va purta de acum înainte ochelari.

Care spune că s-a acomodat destul de repede cu ei. "Ochelarii fac parte acum din viaţa mea şi dacă nu-i port simt că-mi lipseşte ceva". Ioana nu va purta totuşi ochelarii şi în timpul emisiunii pe care o prezintă şi urmează şi un tratament cu pastile. "După consultaţie, verdictul medicului oftalmolog a sunat cam aşa: «Timp de două săptămâni nu va despărţiţi de ochelarii de vedere, cu excepţia emisiunii şi trebuie să urmaţi un tratament cu pastile cu extract de afine». După cele două săptămâni, mă voi prezenta la o nouă consultaţie şi rămâne de văzut ce va hotărî oftalmologul", ne-a mai spus vedeta de la ACASĂ.

CLIIMA20120703_0098_1.jpg

Ioana Maria Moldovan va purta de acum înainte ochelari.

Iniţial, Ioana s-a gândit la varianta lentilelor de contact, dar spune că medicul i-a recomandat ochelarii. Prezentatoarea se poate lăuda şi cu o bunică ce are vederea ageră: "Părinţii mei poartă ochelari doar când citesc, însă bunica, în vârstă de 73 de ani, ne da clasa tuturor. Nu are nevoie de ochelari, vede mult prea bine".


 
 
Loading...
Citeste tot despre: