Marcel Pavel a fost sâmbătă la restaurantul la care va da petrecerea de botez pentru fetița lui, Iuvenalia, în vârstă de trei luni și jumătate.


Marcel Pavel și soția lui, Violeta au gustat din mâncarea pe care o vor oferi invitaților la botezul fetiței lor, care va avea loc duminică, 20 octombrie. Cei doi s-au arătat încântați de preparatele realizate de bucătarul restaurantului Aristocrat Events Hall, locul în care se va desfășura petrecerea micuței Iuvenalia.

CLIIMA20131013_0107_1.jpg

Marcel PAvel si sotia lui, Violeta

Marcel şi Violeta au comandat un meniu rafinat pentru botez, care costă 100 euro de persoană. Cei 200 de invitaţi vor savura aperitive proaspete: somon afumat cu hrean şi capere, caşcaval swaizer, tartine cu icre de somon, surimi, salată rucola cu roşii cherry şi mozzarella, pastramă de vită, pastă de brânză pe ardei gras, rulou de şuncă cu salată de crudităţi, frittata de spanac cu bacon cu onion marmalade, decor legume şi măsline.


Petrecerea va continua cu somon la grătar, broccoli şi cartofi, apoi sărmăluţe cu mămăliguţă, muşchi de porc, vită şi piept de pui la grătar cu sos de vin roşu cu cartofi condimentaţi la cuptor, buchetieră de legume şi salată de sezon sau salată de murături. Din meniul nu lipsesc băuturile fine, fructele şi tortul de la final.

CLIIMA20131013_0108_1.jpg

Marcel PAvel si sotia lui, Violeta

Iuvenalia este un copil norocos, conform tradiţiei ruseşti respectate de soţia artistului, aceasta va avea nu mai puţin de cinci perechi de naşi, printre ei Nicolae Botgros şi soţia sa. Creștinarea fetiței artistului va fi la Biserica „Sf. Gheorghe Nou" din Capitală. Ceremonia va fi oficiată de preotul paroh Emil Cărămizaru. 
 
Loading...