Mihai Trăistariu s-a arătat impresionat de prestaţia Paulei şi a lui Ovi pe scena Eurovisionului 2014. Cântăreţul a spus, în cadrul unui interviu telefonic, că cei doi au cântat şi au arătat impecabil şi ar trebui să meargă negreşit mai departe.


Mihai Trăistariu a declarat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Click!, că Paula şi Ovi s-au descurcat excepţional la ediţia din acest an a Eurovisionului. Trăistariu a spus că s-a simţit că paula a avut ceva probleme cu vocea, dar că s-a stăpânit foarte bine. Cântăreţul a spus că se bucură nespus că celor doi le-a reuşit show-ul, pe care-l pregătiseră cu atâta efort încă din ţară.

„Au cântat şi au arătat impecabil. Din punctul meu de vedere, ar trebui să meargă mai departe. Am simţit un mic tremurat al vocii, dar s-a controlat foarte bine. Mă bucur că au reuşit să facă show-ul cu holograma, mai ales că este pentru prima dată când se foloseşte aşa ceva într-un spectacol live", a spus Trăistariu la emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Artistul a spus că cea mai bună prestaţie de la ediţia din acest an a competiţiei muzicale i s-a părut fără îndoială cea a reprezentantei austriei.

„Nu au fost piese grozave în această seară. De departe, cea mai bună prestaţie mi s-a părut a reprezentantei Austria. Eu îi văd în primii 10, dar trebuie să ţinem cont de faptul că din Semifinala I mai sunt vreo 4-5 piese bombă", a mai spus acesta.

Trăistariu a mărturisit că Paula se numără fără îndoială printre cele mai bune voci din competiţie, însă a spus că este convins că piesa Austriei se va număra printre primele 5 din top.

„Paula are una dintre cele mai bune voci din concurs, e în top 3 ca voce. Sunt unele balade excepţional gândite ca Azerbadjan. Am pus pariu că piesa Austriei se califică în primele 5 dacă nu chiar să câştige concursul. Majoritatea spectatorilor de la Eurovision sunt gay şi se arată solidari cu cei ca ei", a încheiat acesta.


 
 
Loading...