Comedie amară cu Monica Gabor în prim plan! Vedeta a fost prădată de podoabele valoroase, ţinute prin vecini, în timp ce fostul ei soţ avea acasă, la Izvorani, două seifuri imense, disponibile.


Mai mult, Iri este şi cunoscător şi colecţionar pasionat, iar mai nou, va deschide şi o afacere cu ceasuri şi medalioane preţioase.

A umplut-o de aur, diamante şi ceasuri de colecţie, pe care nu i le-a cerut înapoi după divorţ. Iată că toate cadourile de la Irinel s-au dus recent pe Apa Sâmbetei, după ce comoara Monicăi Gabor a fost furată din seiful prietenei ei bune, Mădălina Apostol, chiar de fratele acesteia, Daniel Apostol. Până când făptaşul va ajunge pe mâna poliţiei şi se va şti de soarta bijuteriilor în valoare de 200.000 de euro, Moni mai are un motiv să plângă de ciudă.


Click! a aflat că fostul ei soţ este pe cale să-şi lanseze o afacere, culmea, cu bijuterii. Irinel Columbeanu este extrem de informat în acest domeniu, moştenind pasiunea pentru ceasuri şi metale preţioase de la tatăl său. Şi pentru că orice idee bună trebuie protejată, miliardarul a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), pe 1 februarie 2013, o cerere de înregistrare a mărcii „The Gratitude Medallion". Semn că afacerea e în linie dreaptă, Irinel şi partenerul său în acest business, afaceristul Mihai Cristian Tocaci, au înregistrat pe 20 septembrie 2013 şi marca "Demnitarium", dar şi mai multe sloganuri, prin care vor să-şi promoveze produsele preţioase: "Demnitarium va dăinui pentru eternitate", "Demnitarium, consfinţirea statutului de fan" etc.

Tot din documentele publice am aflat că miliardarul de la Izvorani şi-a încadrat afacerea în "Clasa 14", care, conform clasificării internaţionale a produselor şi serviciilor, include: metale preţioase, produse din aceste materiale sau placate cu acestea, giuvaiergerie, bijuterii, pietre preţioase, ceasornicărie. Contactat telefonic şi întrebat despre această nouă afacere, Irinel nu a negat informaţiile noastre, dar a dorit să rămână discret.

„Nu e momentul să vorbesc despre asta, acum nu am nimic de declarat". Totuşi, Irinel s-a arătat şi el foarte surprins de alegerea Monicăi de a-şi depozita, pe la prieteni, colecţia valoroasă. „Chiar nu o înţeleg. Avea aici, la Izvorani, două seifuri. Şi pe al meu, şi pe al ei. Eu nu am modificat nimic după ce a plecat ea, putea să lase bijuteriile în siguranţă", ne-a spus Iri.

Moni avea Rolexul cu numărul 100 în lume


Pe 1 septembrie 2013, înainte să-şi depoziteze comoara la Mădălina Apostol, Moni şi-a făcut un inventar, notând, în amănunt, tot ce se afla în seif: două ceauri Rolex, un ceas Chopard, un ceas cu diamante, cercei Chopard, colier Chopard, lănţişor cu pandantiv, patru lănţişoare cu diamante ale Irinucăi, patru inele, verigheta, inelul de logodnă, un diamant gravat cu numele Irinei şi suma de 10.000 de euro.

"Monica este şi ea foarte supărată. M-a sunat imediat cum a aflat de acel jaf, să mă roage să o ajut să recupereze bijuteriile. I-am zis că vom găsi noi o soluţie. Printre bijuteriile furate se afla şi un Rolex pe care i l-am făcut cadou când a împlinit 21 de ani, ea fiind proprietarul cu numărul 100 în lume. Tot acolo era şi un diamant, pe care i l-am luat Irinei la botez, avea numele ei gravat cu laser. Îmi pare rău, pentru că toate aceste bijuterii ar fi trebuit să-i rămână Irinucăi", ne-a mai spus afaceristul de la Izvorani.

Aşa arată un medalion din aur alb şi galben, înregistrat de Iri la OSIM

Irinel Columbeanu regretă despărţirea de sosia Monicăi: «Mă simt responsabil pentru nenorocire»

Monica Gabor, jefuită! A rămas fără bijuterii în valoare de 150.000 de euro


Loading...