Subiectul "copii" a devenit unul tabu în familia Nicoletei Luciu şi a lui Zsolt Csergo. După ce vedeta s-a ales cu titulatura de "mamă eroină" cu patru odrasle, nici nu mai încape discuţia ca bruneta să ia în calcul varianta unei sarcini. 


Chiar dacă Nicoletei poate i-ar mai surâde să-şi amintească cum este în perioada de sarcină, soţul ei este hotărât să se oprească aici. El a povestit pentru Click! că şi-a dorit o familie numeroasă, însă pentru moment nu are de gând să o mărească.

"Nu mai facem copii. Patru sunt de ajuns. Nu mai avem timp pentru asta", a declarat Zsolt Csergo pentru Click!. Soţul Nicoletei Luciu nu a putut însă să nege că viaţa alături de cei patru micuţi este mai frumoasă şi plină de evenimente imprevizibile. El a povestit că aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile, pe care le vor petrece acasă, în Bucureşti, cu multe bucate tradiţionale.

"Este prea greu sa mergem noi cu copiii la Miercurea Ciuc. E distanţa prea mare, drumul este obositor pentru ei. Va veni mama aici.

Se va găti în familie anul acesta, în special cele două bunici vor avea în grijă ca de pe masa festivă să nu lipsească nimic.

Mie îmi plac toate preparatele de sărbători, dar deja am transmis bucătareselor să nu uite de sarmale, care sunt preferatele mele", a adăugat Zsolt Csergo. 

Surorile Luciu cu mama şi soacra Nicoletei

Nicoleta Luciu şi omul de afaceri s-au cunoscut în urmă cu opt ani, dar s-au căsătorit în 2012. Vedeta l-a născut pe primul ei copil, Zsolt Jr., în septembrie 2008, iar în octombrie 2011, Nicoleta i-a născut pe tripleţii Karoly, Kevin şi Kim.

FOTO Nicoleta Luciu, din nou însărcinată? «Am mâncat pentru doi»

Surpriză pentru Nicoleta Luciu! Ce îşi doreşte Zsolt Csergo!

FOTO Ce bine se înţelege Nicoleta Luciu cu soacra ei! Ce surpriză i-a făcut

FOTO EXCLUSIV Nicoleta Luciu regretă că a rămas fără emisiune la tv. Uite ce planuri de «revenire» are! 
 
Loading...