După un sfârşit de 2012 presărat numai cu ghinioane, Oana Zăvoranu a intrat în noul an cu dreptul, la orizont apărând numeroase oportunităţi profesionale: planul de a pune bazele unei televiziuni online şi roluri în seriale TV.


Imediat după tentativa de sinucidere a Oanei Zăvoranu (39 de ani), mama vedetei afirma că lipsa proiectelor de televiziune au făcut-o pe fiica sa să cedeze psihic şi să-şi dorească să încheie conturile cu viaţa.

Imediat a lansat ideea de a o trimite în SUA pentru a se relaxa şi a-şi recăpăta forţele. Zăvo nu a luat drumul Americii, ci a ales să pună bazele unei televiziuni online, împreună cu iubitul ei, Răzvan Dumitrescu (27 de ani), fost ziarist, şi alţi doi prieteni jurnalişti.

"Încep ­să-mi reiau activitatea jurnalistică pe care am lăsat-o în urmă cu ceva timp, iar elementul nou care apare în cariera mea profesională este colaborarea cu Oana. Se ştie că este un om bun de televiziune şi acest lucru îmi vine în ajutor. Ideea de a se implica într-o televiziune online i-a aparţinut. Ştia că tot timpul am filmări, eu fiind reporterul şi producătorul unei emisiuni de monden tot pe online şi acum, dorindu-şi să petreacă mai mult timp cu mine, a decis să se implice organizatoric în acest proiect. Astfel, vom îmbina utilul cu plăcutul", a declarat Răzvan, în exclusivitate pentru Click!.

Frumoasa brunetă nu doreşte să ofere detalii despre direcţia pe care o va avea televiziunea online, însă este cert că mondenul va fi un capitol tratat într-una dintre emisiuni. "Prefer să nu intru în detalii pentru a nu lăsa loc la interpretări. Vreau să lansez televiziunea online şi pe urmă să vorbim. Aşa aş vrea să se întâmple cu fiecare proiect al meu", a declarat Oana Zăvoranu pentru Click!.

A lucrat la patru posturi tv

Oana Zăvoranu s-a certat în direct cu Monica Gabor la emisiunea pe care o modera

CLIIMA20130106_0062_1.jpg

După o perioadă în care a avut numai necazuri, Oana pare să-şi fi revenit


În anul 2000, Oana Zăvoranu a câștigat un casting în urma căruia a devenit prezentatoarea emisiunii "Vară pentru 2", difuzată pe TVR 2. Anul 2002 îi aduce şi primul rol într-un serial TV, în sitcom-ul "La bloc".

Doi ani mai târziu, Zăvo apare în filmul italian "Modigliani", unde interpretează rolul Eugeniei Modigliani, pentru ca în acelaşi an să fie distribuită în telenovelele „Numai Iubirea" și „Păcatele Evei". În 2005, bruneta devine prezentatoarea emisiunii „Corazon Latino", difuzată de Acasă TV. Vedeta îşi continuă cariera în televiziune, devenind în 2007, moderatoarea emisiunii „Preludiul", la Romantica. Ultima emisiune pe care o realizează este „Pact cu diavolița", difuzată de postul Kanal D în 2009.

 
 
Loading...