Obişnuiţi cu afacerile în domeniul restaurantelor, Pepe şi tatăl său, Ion Talent, şi-au legat recent numele de o nouă cârciumă, Tezaal, din sectorul 1. Cel mai scump meniu de nuntă pentru o persoană costă 70 €, iar pentru 4.000 € îl poţi avea şi pe Pepe.


Tatăl lui Pepe, Ion Talent, ştie să administreze cu har afacerile familiei. De curând, acesta se ocupă  de restaurantul "Tezaal" din Bucureşti, unde "îşi vinde" fiul la pachet cu un meniu de lux pentru o nuntă sau alt eveniment de familie.

Ion Talent

CLIIMA20140414_0157_1.jpg

Pepe (Foto: Antena 1)

Tatăl artistului a deţinut în trecut două localuri în Capitală: pe unul l-a închis, iar "Hanul Vânătorului", de pe Şoseaua de Centură, a fost demolat.

Aşa arată restaurantul administrat de Ion Talent, părintele lui Pepe

CLIIMA20140414_0155_1.jpg

Pepe (Foto: Antena 1)

Cu toate acestea, bărbatul nu a renunţat şi s-a întors la ceea ce îi place să facă cel mai mult. Ion Talent este aproape zilnic la noul loc de muncă şi le prezintă meniurile tuturor celor care doresc să petreacă în localul pe care îl conduce. Ba chiar face şi oferte speciale, astfel încât să aducă mai mulţi bani în familie.

CLIIMA20140414_0154_1.jpg

Pepe (Foto: Antena 1)

CLIIMA20140414_0156_1.jpg

Pepe (Foto: Antena 1)

Aşadar, în cazul în care mirii îl lasă pe Ion Talent să se ocupe şi de partea muzicală a petrecerii, acesta le prezintă câteva variante de solişti, menţionându-l imediat şi pe fiul său, Pepe.

CLIIMA20140414_0153_1.jpg

Pepe (Foto: Antena 1)

Pe lista artiştilor se mai află şi acordeonistul Marian Mexicanu' sau Nelu Ploieşteanu. În ceea ce priveşte meniul de nuntă, cel mai scump se numeşte "L'amour" şi costă 70 de euro de persoană, iar oferta include şi o cameră pentru tinerii însurăţei.

Contactat de Click!, Pepe ne-a spus că nu este patron la acest local, dar a confirmat că tatăl lui se ocupă de această afacere: "Nu este restaurantul meu, dar ştiu că tatăl meu urma să colaboreze cu Tezaal", ne-a spus Pepe, care cere pentru o nuntă 4.000 euro.

70 de euro meniul de persoană şi 4.000 de euro tariful lui Pepe!

Pentru 70 de euro de persoană, meniul arată astfel: tartină cu somon fume, prosciuto di Parma, ruladă de caşcaval, ciuperci umplute cu gorgonzola, pate de casă cu portocală, bărcuţă de ardei cu cremă fină de brânzeturi, salată de crudităţi cu creveţi şi sos calypso. Meniul de lux mai conţine: carne de porc în aspic, somon cu sos de unt şi lămâie şi sote de broccoli, mix de sarmale (varză şi viţă-de-vie) cu  mămăliguţă şi ardei, ruladă de pui, de porc, de vită, sos alb cu ciuperci, cartofi franţuzeşti, salată de sezon, fructe, tort şi băutură la discreţie. Numărul muzical live susţinut de Pepe mai costă 4.000 de euro.

 
 
Loading...