Silviu Prigoană merge în fiecare weekend cu cei doi băieţi ai săi, Maximus (6 ani) şi Eduard (3 ani), la un patinoar din Capitală, iar de multe ori ia trenul pentru a-i duce la schi într-o staţiune montană. Chiar dacă el nu mai schiază de la accidentul care l-a lăsat fără un picior, Prigoană e fericit că micuţii îi împărtăşesc pasiunile pentru sporturile de iarnă.


Silviu Prigoană ar putea face faţă cu brio dacă s-ar înscrie la un concurs al celor mai bune bone. Miliardarul se ocupă îndeaproape de cei doi copii ai săi, Maximus (6 ani) şi Eduard (3 ani), pe care îi are cu Adriana Bahmuţeanu. Acesta are un program bine stabilit la fiecare sfârşit de săptămână şi face tot posibilul să nu se abată de la el. Este un tată desăvârşit pentru micuţii săi pe care îi însoţeşte la patinoar în fiecare weekend.

Cât puştii patinează, omul de afaceri bea cafea


"Îi duc la patinoar la sfârşit de săptămână, iar în timpul săptămânii băieţii fac înnot. De multe ori, prefer ca în weekend să luăm trenul şi să plecăm la munte, unde copiii se bucură de zăpadă. Ultima dată am fost cu ei la Poiana Braşov, acum două săptămâni, unde au schiat şi au patinat în voie...", ne-a mărturisit Prigoană.

Prigoană îi ajută pe copii cu echipamentul


El a fost surprins de fotoreporterii Click!, în timp ce petrecea câteva ore într-un mall cu patinoar din Capitală alături de cei doi micuţi. În timp ce băieţii schiau, afaceristul savura o cafea la un local, de unde îi supraveghea pe micuţi. Prigoană, care a patinat şi a schiat la viaţa lui până la 22 de ani, se bucură că băieţii îi moştenesc pasiunea pentru aceste sporturi. Miliardarul a rămas fără picior la în 1984, când lucra ca frigotehnist la fabrica Spirt-Gherla, o secţie a fabricii de bere din Cluj. Un grătar de la o maşină de tocat i-a căzut pe piciorul stâng şi i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

FOTO EXCLUSIV Gestul care şterge orice păcat al lui Prigoană faţă de Adriana Bahmuţeanu

Aşa arată supervila lui Prigoană!

 
 
Loading...