Testamentul lui Şerban Ionescu a făcut mare vâlvă în rândul familiei, dar şi a celor care i-au fost alături în ultimele zile de viaţă. La aproape 4 luni de când fiul lui a împlinit 18 ani, Magda Catone nu se grăbeşte să deschidă succesiunea, deşi spunea că aşteaptă majoratul lui Carol.


Magda Catone, Maria Ionescu (mama actorului), dar şi Irina Lehan, femeia care i-a stat la căpătâi înainte să-şi dea duhul, au fost principalele persoane care au aşteptat cu interes să ştie cui a fost lăsată agoniseala de-o viaţă.

Totuşi, singura care putea solicita deschiderea testamentului este Catone, femeia de care maestrul teatrului românesc nu a mai apucat să divorţeze.

Actriţa trebuia să facă acest demers legal, însă a amânat. Chiar şi acum când Carol, fiul ei şi al  regretatului actor, a devenit major. Deşi au trecut aproape patru luni de când băiatul a împlinit 18 ani, Magda nu se sinchiseşte să ceară dezbaterea succesorală. Conform legii, soţia şi fiul lor, Carol, sunt unicii moştenitori. Cu toate acestea, pot exista surprize, nume în plus în testamentul lăsat de Şerban Ionescu, astfel s-ar putea explica amânarea.

„Magda Catone nu a solicitat până acum dezbaterea moştenirii. Pot să spun în momentul acesta că lucrurile vor rămîne în familie, iar doamna Catone o să-i lase fiului ei totul", a spus avocatul Bogdan Pavel, pentru Click!. În cazul în care actriţa s-ar recăsători, averea nu va mai fi o problemă pentru că bunurile dobândite nu s-ar împărţi la un alt soţ.

Totuşi, lui Catone nu-i stă gândul la măritiş, încă suferă după Şerban Ionescu. „Magda nu se va recăsători niciodată. Încă îşi exprimă suferinţa după pierderea lui Şerban Ionescu. Ea merge foarte des la biserică, se roagă pentru soţ", a conchis acesta.

Actorul, luptă grea cu boala

La 21 noiembrie 2012, după mai bine de un an de luptă cu boala, Şerban Ionescu a murit la 62 de ani. Actorul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane şi îngropat la Cimitirul Bellu din Capitală. Artistul avea o boală neurologică gravă, scleroză laterală amiotrofică. În ultimele luni de viaţă, nu se mai putea mişca şi nu mai putea vorbi. A fost vegheat până la moarte de mama sa, pentru că se despărţise de Magda Catone, la debutul bolii. Intentase şi divorţul, dar acesta nu s-a pronunţat până la deces.

FOTO EXCLUSIV Magda Catone, încruntată şi iritată la parastasul lui Şerban Ionescu

Secretul Magdei Catone despre căsnicia cu regretatul Şerban Ionescu

Magda Catone a făcut parastas separat de soacră

 
 
Loading...