Soţia lui Alex Velea încearcă din răsputeri să salveze aparenţele. În timp ce cântăreţul a renunţat la verighetă, Ana continuă să poarte pe deget simbolul căsniciei şi al uniunii, semn că nu renunţă uşor la luptă. Weekendul acesta s-au împlinit trei ani de când ea şi cântăreţul s-au căsătorit. 


Se află într-o ipostază umilitoare, fiind nevoită să suporte eticheta de "soţie înşelată", însă se pare că nu este dispusă să renunţe cu una, cu două. Ana Velea (26 de ani) trece printr-o perioadă destul de delicată după ce toată presa vuieşte că soţul său, Alex Velea (29 de ani), trăieşte o poveste de dragoste cu colega lui de breaslă, Antonia.

Ba mai mult, zvonurile au fost întărite şi de faptul că solistul a renunţat la verighetă. În ciuda acestui gest evident al rupturii dintre ei, soţia lui Velea nu este deloc împăcată cu situaţia şi nici nu poate arunca la gunoi o căsnicie care a împlinit trei ani în acest weekend.

Alex Velea şi-a dat jos verigheta

Şi totuşi, dacă unii cred că verigheta este doar o "şaibă" ce-şi are loc pe inelarul stâng, Ana Velea crede în simbolistica inelului pe care a jurat iubire veşnică în anul 2010.  Fotoreporterii Click! au surprins-o pe mulatră zilele trecute cu verigheta pe deget.

Chiar dacă înceacă să salveze aparenţele vorbind despre rivala ei, Antonia, în termeni frumoşi, starea de spirit a soţiei lui Alex Velea este la pământ şi se poate vedea de la o poştă că suferă. Destul de abătută şi de necăjită, mulatra a ieşit din blocul în care locuieşte în jurul orei 14.00, apoi s-a dus glonţ spre Spitalul Colentina.

Secretul incredibil al soţiei lui Velea! Află cum îl făcea de ruşine!

Alex Velea recidivează. S-a distrat cu dansatorii pe litoral, în timp ce soția a rămas acasă

EXCLUSIV Indiciul că Alex Velea a «terminat-o» cu soţia!

Scopul vizitei nu a fost vreo problemă de sănătate, ci ea a avut de susţinut un examen, Ana fiind studentă în anul III la Facultatea de Medicină. Îmbrăcată lejer, cu rochiţă, şi cu părul prins în vârful capului, nevasta lui Velea a fost reticientă cu colegii săi.

Ea nu a schimbat nici o vorbă cu aceştia, nici măcar nu i-a salutat şi a plecat direct acasă. Supărarea s-ar putea explica prin faptul că în timp ce soţul ei se distra la mare, cu Antonia, unde au avut concerte,  mulatra a marcat aniversarea căsniciei lor singură.

Alex şi Antonia au avut concerte pe LitoralApropierea lui Alex Velea de Antonia este din ce în ce mai evidentă, cei doi comportându-se deja ca un cuplu.  Joi seară,  artistul a susţinut un concert într-un mall bucureşetan, iar solista l-a aşteptat acolo cu gaşca de prieteni, deşi nu era invitată să cânte.

După concert, au plecat cu aceeaşi mașină. Weekendul trecut s-au întâlnit din nou la mare, pentru că ambii au susţinut concerte în cluburi. Antonia a cântat, vineri noapte, în Crema Summer Club din staţiunea Mamaia.

 
 
Loading...