S-au cununat civil în iunie 2009, iar de atunci, Oana şi Viorel Lis visează la o nuntă ca în poveşti. Ce-i drept, mai mult Oana, care s-a ocupat până în amănunt de această petrecere. Evenimentul va avea loc peste o săptămână, iar Click! vă prezintă toate detaliile.


Oana (32 ani) şi Viorel Lis (67 ani) îşi vor jura credinţă în faţa altarului pe 10 iulie, începând cu ora 17.00, apoi vor face mare chef la Centrul de Evenimente Ambasad'Or din Otopeni, deţinut de Nicuşor Stan.

Cort la piscină Invitaţii se vor distra în cortul de 500.000 de euro de la Ambasad’Or

Va fi o nuntă în aer liber, în stil american, aşa cum scrie pe invitaţia pe care v-o prezentăm în premieră: "You are invited to an Unique Hollywood Glam Wedding" (n.r. - sunteţi invitaţi la o nuntă unică, în stil hollywoodian).

Rochie de prinţesă Superba rochie White Pearl costă 4.000 de lei

La eveniment sunt aşteptaţi 250 de invitaţi, care se vor delecta cu preparate româneşti şi internaţionale. Mirii vor avea două perechi de naşi: Oana Turcu şi Cristian Brancu, alături de Iulia şi Claudiu Dobrin.

Verighetele sunt cu totul speciale, din aur galben şi alb, cu briliante, care au fost comandate din Turcia. În interiorul lor sunt inscripţionate numele şi semnăturile celor doi, ambele cumpărate de la magazinul "Sabrini" cu 2.000 de euro.

Sandalele miresei- Încălţămintea Oanei, marca Veronesse,a costat 300 de lei

Verighetele- Frumoasele inele costă 2.000 de euro

Surse din magazin ne-au spus că Viorel şi-a luat mărimea maximă de verighetă. Pentru că sunt un cuplu nonconformist, ei vor avea un tort în formă de joben, plin cu fructe şi frişcă, adus de la cofetăria Claus.

Invitaţii ca la Oscar- Oana şi Viorel au folosit celebra statuetă pe invitaţii de nuntă

Artiştii care vor distra invitaţii sunt: Gheorge Turda, Carmen Şerban, Nelu Ploieşteanu, Cornelia Catanga, Ion Lăceanu, Aurelian Temişan.

Dacă Oana va purta o rochie de mireasă de prinţesă, de la "White Pearl", Viorel a ales să îmbrace, pentru această zi unică, un costum de la Gherasos, de culoare deschisă, cu cămaşă albă şi papion.

Delicii din meniu

 Brânză Camembert în fulgi de migdale
 Parfait din ficat de gâscă cu coniac şi dulceaţă de ceapă pe brioşă
 Creveţi Jumbo cu sos Sweet Chilli
 Rulou din Prosciutto di Parma cu pepene galben şi ruccola
Rulada de pui cu fistic
Ciuperci gratinate cu brânză Gorgonzola
Cupă cu salată de pui cu mango şi avocado
Piept de raţă afumat pe frunză de andivă, servit cu sos de portocale.

Nunta de lângă Zoo a costat 100.000 €


Cântăreaţa de muzică populară Marinela Pârvu şi iubitul ei, Marius Ioniţă, au făcut o nuntă de mare fast!

Chiar dacă nu este atât de mediatizată, artista a dat clasă, cu nunta luxoasă, care a costat 100.000 de euro, multor vedete care s-au căsătorit de curând. 300 de invitaţi, printre care multe vedete, cort imens, flori din Thailanda, care au costat o sută de milioane de lei vechi, huse şi scaune aduse din China, doi kilometri de mătase albă pentru drapajul cortului, berbecuţi la proţap, şaorma, sarmale cu mămăliguţă şi alte bunătăţi, tort înalt de doi metri şi treizeci de kilograme, toate acestea au reprezentat doar o mică parte din petrecerea care a răsunat până-n zori, în pădurea de la Băneasa, lângă Zoo.

„Noi ne-am simţit foarte bine, a ieşit cum ne doream. Mari a fost admirată pentru rochia care a avut o trenă lungă de şase metri. E adusă din America şi a costat 4.000 de euro", a declarat Marius Ioniţă pentru Click!

Pe aceeaşi temă:

Oana Lis vrea domnişoare de onoare virgine, la nuntă!

Oana şi Viorel Lis, nuntă în orb. Cei doi nu ştiu absolut nimic despre nunta lor!

EXCLUSIV: Oana Lis şi-a tras designer! «Eu nu îmi chinui corpul!» - FOTO

Oana a dezvăluit de ce s-a măritat cu Viorel Lis!

Oana, nu te mai îndopa cu prăjituri înainte de nuntă!


 
 
Loading...
Citeste tot despre: