Iulia Vântur s-a întors în ţară pe cai mari. După mai bine de două luni de vacanţă, va reveni din nou pe micul ecran, cel mai probabil din toamnă. Potrivit unor surse din PRO TV, Ştefan Bănică jr. a sărit ca ars când a aflat că Iuliei Vântur, colega lui de la „Dansez pentru tine", i s-a mărit salariul pentru a prezenta în continuare show-ul umanitar.


Cântăreţul a fost foarte deranjat că partenerei lui de prezentare i s-au adăugat la onorariu 5.000 de euro, pentru noul sezon, care va fi transmis din toamnă şi pentru care preselecţiile deja au început.

Se pare că Bănică se aştepta ca şi el să beneficieze de un salariu mai mare. Mai mult, el consideră că salariul Iuliei a fost mărit în mod nejustificat.

De cealaltă parte, conducerea postului, care a scos-o pe Iulia Vântur de la pupitrul ştirilor de weekend, după ce ea a plecat acum mai bine de două luni în India, la actorul de la Bolywood Salman Khan, consideră că bonusul e un efort mai mic decât să o fi înlocuit pe Iulia şi în emisiunea umanitară.

Iulia Vântur, momită de PRO TV cu bani mai mulţi

FOTO Cât de frumoase sunt fetele care au înlocuit-o pe Iulia Vântur la ştirile din week-end!

Schimbarea partenerei lui Bănică la „Dansez pentru tine", pe care cei din PRO TV au luat-o în calcul la un moment dat, le-ar fi creat bătăi mari de cap producătorilor show-ului.

Astfel, lui Bănică nu-i rămâne decât să se menţină pe poziţii şi să ceară şi el mai mult la salariu. În paralel, solistul continuă tradiţia concertelor extraordinare de Crăciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv. El şi-a anunţat deja spectacolele tradiţionale din iarnă, care vor avea loc în datele 13, 14 şi 15 decembrie, la Sala Palatului, sub denumirea „Alerg printre stele".

 
 
Loading...