S-a trezit fericit, dar i-a dispărut zâmbetul în câteva minute. Alexandru Constantin, prezentatorul emisiunii „Click!" de la Prima TV, a avut un mare şoc ieri dimineaţă, când a fost sunat de reprezentanţii băncii unde are mai multe conturi şi a fost întrebat dacă tocmai a făcut cumpărături în valoare de 2.800 de lei.


Alexandru Constantin (26 de ani) s-a trezit ieri mai sărac cu 2.800 de lei într-o clipă. Dis-de-dimineaţă a fost anunţat de un angajat al băncii unde are mai multe conturi că e posibil ca cineva să fi făcut cumpărături în numele lui, în valoare de 2.800 de lei. Când Alex a confirmat că nu el este cel care a folosit cardul, reprezentanţăii instituţiei bancare i-au blocat cardul şi i-au comunicat datele hoţului. Cu aceste informaţii, simpaticul prezentator de la Prima TV a mers de urgenţă la Poliţia Ilfov. Oamenii legii au acţionat rapid, căci l-au găsit pe infractor în aceeaşi zi. E un băiat de 19 ani care mai jefuise şi alte persoane. Avea o listă întreagă cu date de card ce aparţin altor persoane, pe care le folosea la cumpărături pe Internet. 

„Nu credeam că o să mi se întâmple aşa ceva vreodată, mai ales că eu nu folosesc niciodată cardul pentru cumpărături online şi-l ţin la mine tot timpul. Când am auzit că mi s-au luat bani, mă gândeam doar cât de greu va fi să-i recuperez. Din fericire, atât banca, dar şi cei de la Poliţia Ilfov au fost receptivi, s-au mişcat repede şi sper ca în câteva zile să-mi primesc banii inapoi", a spus, în exclusivitate pentru Click!, Alexandru.

Îl vezi în fiecare seară la Prima TV, alături de Diana Bart

Pe Alexandru Constantin îl puteţi urmări de luni până vineri, de la 22.30, la Prima TV. El prezintă cu Diana Bart emisiunea Click!, unde aflaţi exclusivităţi despre viaţa vedetelor autohtone şi internaţionale şi cele mai tari secrete al starurilor. Puteţi urmări discuţii incendiare şi interviuri la cald despre cele mai fierbinţi subiecte ale zilei.

CLIIMA20140507_0086_1.jpg

Diana Bart şi Alex Constantin


 
 
Loading...