Zina Dumitrescu se simte din ce în ce mai bine, semn că tratamentul de la azil îi prieşte. Mama modei româneşti este veselă şi foarte bine dispusă, dar va mai rămâne încă o perioadă internată. Fiul ei, Cătălin Negreanu, spune că o va mai lăsa la „Green House Residence" cel puţin până când va trece iarna.


Este internată la o pensiune-azil din comuna Mătăsaru, judeţul Dâmboviţa, din noiembrie anul trecut, iar acum încep să se vadă rezultatele tratamentului contra depresiei.

Zina Dumitrescu (75 de ani) se simte din ce în ce mai bine iar în scurtă vreme va reveni acasă, dar şi pe podium, căci este decisă să scoată o nouă colecţie vestimentară.

„Mama este foarte bine. Am mers să o vizitez marţi şi avea o stare de spirit excelentă. Este veselă, bine dispusă şi plină de energie. Se simte din ce în ce mai bine. Nu ştiu când va veni acasă, dar destul de curând. Oricum, mai rămâne la pensiune măcar până când se topeşte zăpada asta. Doamne fereşte să alunece şi să păţească ceva. În perioada asta cu vreme capricioasă, îi este mai bine acolo, unde este supravegheată în permanenţă", ne-a declarat Cătălin.

Mama Zina este tratată contra depresiei, căreia i-a căzut pradă încet-încet din 2009, atunci când soţul său, profesorul universitar Costin Dumitrescu, a trecut în nefiinţă.

Psihologii care o tratează sunt de părere că Zina trebuie să mai rămână internată, căci în acest moment o revenire la realitate ar bulversa-o.

Alin Oprea:«Zina Dumitrescu are o boală psihică»

Atunci când a răsuflat vestea că Zina Dumitrescu a fost internată la azil de fiul său, Cătălin, mama modei româneşti a ieşit imediat la rampă să-i ia apărarea.

Vedeta a susţinut că este la o pensiune unde urmează un tratament dentar, variantă care a fost imediat demontată chiar de finul său, Alin Oprea.

Solistul trupei Talisman a declarat că "mama Zina" suferă de o boală psihică, la suflet, şi că nu are nimic la dinţi, aşa cum susţinea ea.

„De când este la acest centru n-am văzut-o, am vrut să merg la ea, dar nu mi s-a dat voie. Psihologii care se ocupă de ea mi-au zis că nu e bine să vadă pe nimeni apropiat, căci emoţia revederii îi poate da tratamentul peste cap. Ea a suferit o depresie atunci când şi-a pierdut soţul, a fost jumătatea ei, şi nu e singurul om care păţeşte asta", a declarat Alin Oprea la emisiunea „Conferinţa de presă" (Antena 2).

Mai citeşte:

Fiul Zinei Dumitrescu: "Mama şi-ar fi putut gestiona mai bine brandul"

Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu: «Mama a adunat multe regrete și amărăciune în sufletul ei»

Zina
Dumitrescu: «Nu am vrut să mă sinucid. Sunt nişte prostii» VIDEO

 
 
Loading...
Citeste tot despre: