Un vecin al familiei lui Franco a făcut declarații incendiare despre activitățile acesteia și cu ce se puteau "lăuda" ei în cartierul unde locuiesc membrii acesteia.


O femeie a vorbit în cadrul emisiunii "La Măruță" despre familia lui Franco. Intrebată de reporter ce știe despre ea, femeia sub protecția anonimatului a declarat: " Eu ii cunosc pe toți. Sunt un neam cu nereguli, care se ocupă cu tot felul de scandaluri, bătăi, muzică. Tot timpul aveau conflicte cu poliția pentru că veneau în fiecare săptămână părinți care își căutau fetele la ei. Baieții aștia din neam, păcăleau fete și le trimite-au..."

"Cel mai periculos dintre toți era tatăl lui Franco (n.r. asasinat acum o lună în Irlanda), era cel mai cunoscut în Ferentari. Se ocupa cu droguri, cu prostituție și tot timpul când era în România era o mașină de poliție după el", a declarat femeia.

Invitații Luis Lazarus și Mircea N. Stoian au dezbătut cele declarate de femeie (Foto: Pro TV)

Întrebată ce știe despre Franco, invitata a dezvăluit faptul că nu l-a mai văzut de aproape un an pe acesta: "Pe băiat, pe Franco nu l-am mai văzut pe acolo în ultimul an. Doar la înmormântare la taică-su a venit. Cât a stat aici și el era ca ceilalți membri ai familiei. Era obraznic, înjura, amenința, era în permanență prin mașini."

Gil, tatăl lui Franco, a murit înjunghiat luna trecută în Irlanda, pentru o datorie de 2.000 de euro. Se pare că era implicat în activităţi de proxenetism.


EXCLUSIV Adi Minune a negociat întoarcerea fiicei acasă. Click! a participat la mediere

EXCLUSIV Fata lui Adi Minune s-a căsătorit cu Franco? Carmen a vorbit în premieră despre plecarea ei

FOTO Aşa a convins-o să fugă de acasă? Cu ce «texte» a agăţat-o Franco pe fata lui Minune

Adi Minune dezvăluie natura «iubirii» dintre Carmen şi Franco: «El a bătut-o, iar ea nu mi-a spus»

 
 
Loading...