Este a doua oară când merge la Arcuş, o localitate din judeţul Covasna, iar sentimentul pe care îl trăieşte acolo e unul de vis. Timp de cinci zile, soprana Felicia Filip a locuit pe un domeniu imens, cu parc natural, lacuri şi livadă.


Felicia Filip a fost împreună cu soţul ei, regizorul Cristian Mihăilescu, la Şcoala de Toamnă „Seri Albastre", unde au ţinut nişte cursuri. Munca s-a îmbinat perfect cu acel cadru natural, de poveste.

„Locul acela e dumnezeiesc, e o stare de spirit. Acolo poţi să munceşti la nesfârşit că nu oboseşti, pentru că percepi totul ca pe o relaxare", spune soprana.

Felicia Filip: «Aici e locul meu de linişte»

Comuna Arcuş e o localitate turistică, ce are un farmec aparte. Pensiuni cu tot confortul, oameni relaxaţi şi prietenoşi, multe biserici şi peisaje superbe. Felicia Filip a locuit pe domeniul castelului de la Arcuş.

„Acolo e un parc natural şi, mai sus, o imensitate de livadă, sculpturi în aer liber, alei printre copaci uriaşi, simţi că îţi poţi încărca bateriile acolo", adaugă.


Nu a avut nevoie să iasă din localitate. Cele cinci zile abia i-au ajuns să exploreze frumuseţile domeniului. Întrebată ce tip de vacanţă preferă, în ţară, sau în străinătate, Felicia Filip a ales fără să stea pe gânduri România.

„Atât de mult mergem în străinătate, cu treburi, încât, atunci când vine vorba de vacanţă, alegem ţara noastră. Sunt multe locaţii turistice interesante la noi, de multe nici nu ştim. Încă mai descoperim locuri din astea", spune soprana.


Oferte de cazare

Pensiunea Agroturistică Margo, situată în valea râului Arcuş, 6 camere, bucătărie dotată cu toate cele necesare, 46 lei/zi/persoană, www.cazaretransilvania.ro

Pensiunea Casa Szakacs, situată în centrul localităţii, 30 lei/zi/persoană în cameră dublă sau 50 de lei/persoană cu demipensiune, www.cazareinsecuime.ro.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: