Radu Nistor este fiul cunoscutul Marian Nistor, fondatorul trupei Savoy. După ani buni în care au fost extrem de apropiaţi, cei doi, tată şi fiu, au ajuns sî nu îşi mai vorbească. După cum pretinde Radu, motivul este Dorina Paraschiv, soţia lui Marian Nistor.


În direct în emisiunea nocturnă de la Acasă TV, Radu Nistor a vorbit despre tatăl său şi motivul pentru care s-a rupt relaţia cu acesta. Bărbatul a povestit înlăcrimat despre sentimentele sale şi a mărturisit că îl macină cumplit dorul de părintele său.

"Dorina este de vină. Îi transmit să nu se mai bage între noi. Cine a fost Dorina? Ai auzit tu de Dorina Paraschiv? Dacă îi arăt portativul, nu ştie unde sunt două note, habar n-are", a afirmat Radu despre mama sa vitregă.

Puţin după miezul nopţii, Radu Nistor a fost împreună cu o echipă Acasă TV, la locuinţa tatălui său, pentru a-i declara personal sentimentele pe care i le poartă. "Îl iubesc. Îmi doresc doar să îl văd, nu îi cer absolut nimic. Nu vreau decât să coboare, să îl îmbrăţişez", a spus acesta.

Loading...