Luni seară, la mai puţin de 24 de ore de la câştigarea ediţiei a treia a "X Factor", Florin Ristei a povestit la "Acces direct" ce a făcut după finalul concursului.


"Am cântat toată noaptea. M-am culcat la 9 dimineaţa şi am dormit fix o oră. Le cer scuze celor care m-au sunat, dar n-am putut răspunde. În schimb am citit aproape toate mesajele şi mai citesc în seara asta", a spus Florin, uşor răguşit.

El a recunoscut că a ajuns la "X Factor" mai mult dintr-o întâmplare şi că n-a crezut că va câştiga. "M-au înscris prietenii mei. Eu n-am vrut să particip pentru că nu prea aveam încredere în concursurile de la noi. Dar ce s-a întâmplat aseară mi-a schimbat un pic opinia".

"Am avut momente în care simţeam că nu mai pot. Nici n-am crezut c-o să câştig. Mi-a plăcut mult Mădălina Lefter, o ştiu de când era mică; chiar mi-a fost frică de ea", a continuat Florin Ristei.

El a avut cuvinte de laudă şi pentru Alex Maţaev: "Dacă nu era rivalitatea noastră, pentru că a fost vizibilă de la început, ceilalţi concurenţi nu s-ar fi ridicat la un nivel atât de înalt".

INTERVIU EXCLUSIV Florin Ristei, câştigătorul X-Factor: «Mi se părea ireal când mi-am auzit numele»

 
 
Loading...