Scandalul dintre Simona Traşcă şi afaceristul Miguel Alarcon continuă. În timp ce blonda susţine că a fost ameninţată de italian că va fi dusă la bordel sau chiar omorâtă, acesta o face praf la capitolul performanţe sexuale.


De mai bine de un an Simona, alias „Pamela de România", este terorizată de unul dintre foştii ei iubiţi, itaianul Miguel Alarcon. Cum a refuzat să-l mai vadă de vara trecută şi nici măcar nu i-a mai acceptat banii sau cadourile, se pare că afaceristul caută răzbunare: „Crede că am făcut filme porno. Are tot felul de fantezii sexuale cu mine, că mă cumpără de pe stradă, că mă îmbrac foarte sexy şi merg cu el în club. M-a ameninţat că mă omoară, că trimite mafia din Italia după mine, că mă duce la bordel. Mi-e şi frică de el", a declarat Simona, pentru Click!

«Blonda lui Negru» face sex pe bani?

Simona Traşcă: "Dan Negru mi-a distrus viaţa"

Blonda a recunoscut că a bifat câteva întâlniri cu italianul şi că a acceptat bani şi daruri costisitoare, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, dar susţine că între ei nu au existat relaţii sexuale.

La rândul lui, Miguel se bate cu pumnii în piept că „Pam de România" i-a picat la aşternut, dar că nu a rămas deloc impresionat de performanţele ei în pat: „Am făcut sex de şase ori în timpul relaţiei noastre, dar nu prea mi-a plăcut. Este o femeie foarte rece în pat, în ciuda statutului ei de bombă sexy şi când i-am cerut explicaţii mi-a zis că e lesbiană 90% şi că nu acceptă o relaţie intimă cu un bărbat, decât dacă ar mai fi şi o femeie. Nu a rămas niciodată să doarmă cu mine, pleca imediat după sex", ne-a povestit afaceristul.

Simona
Traşcă, Pamela Anderson de România, a fost măritată cu un terorist! -
VIDEO


Blonda
lui Negru, părăsită de "sponsorul" italian

 
 
Loading...
Citeste tot despre: