Catrinel Sandu şi soţul ei, tenismanul Gabriel Trifu, au venit din America special pentru botezul micuţei Lara, cea de-a doua fetiţă a cuplului. Ajutaţi de naşii Letiţia şi Dinu Pescariu, cei doi au organizat o petrecere fastuoasă, demnă de o adevărată prinţesă.


Micuţa Lara a plâns atunci când a fost băgată în cristelniţă


Nume mari din sportul de performanţă, dar şi din lumea mondenă au semnat condica la botezul Larei. Printre cei prezenţi s-au numărat Victor Hănescu, Horia Tecău şi Andreea Raicu, George Ogăraru şi soţia lui, Andreea, Diana Bişinicu, Gabriela Cristea, Roxana Ionescu, fetele de la Bambi, etc.Toţi cei prezenţi au făcut paradă de ţinute, etalându-şi siluetele.

Naşa Letiţia Pescariu le-a îmbrăcat pe fete în rochiţe de prinţese

Chiar dacă au îmbrăcat rochii lungi, până în pământ sau piese vestimentare scurte şi decoltate, doamnele au fost piesa de rezistenţă a botezului. Eleganţa a fost cuvântul de ordine, iar mama Catrinel a dat tonul, purtând o rochie neagră, cu spatele gol, o creaţie Dana Budeanu.

Naşii, Letiţia şi Dinu Pescariu au cumpărat trusoul Larei din Italia

De la petrecerea de botez nu puteau lipsi ursitoarele, trei domnişoare blonde şi frumoase. Acestea i-au dorit micuţei Lara Nicole să aibă parte de sănătate, fericire şi mult succes în carieră. Totodată, ursitoarele au spus că îşi doresc să se întoarcă la familia Sandu - Trifu, cu ocazia unui alt botez, al unui băieţel, un frăţior pentru Sara şi Lara, cele două fetiţe ale cuplului.

Micuţa Lara a avut ursitoare care i-au dorit să mai aibă un frăţior

Părinţii nu au fost foarte încântaţi de această urare, Catrinel spunând că nu îşi mai doreşte al treilea copil. "Eu cred că doi copii sunt mai mult decât suficienţi. Sunt convinsă că nu ştie să facă decât fete, aşa că nu trebuie să încerc şi a treia oară ca să mă conving", a declarat blonda.


 
 
Loading...