Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete româneşti, o femeie cu mult bun gust şi creativitate în ţinutele ei. Iar din garderoba oricărei astfel de femei, nu au cum să lispească pantofii.


Vedeta are o colecţie impresionantă cu încălţăminte de toate felurile, dar în special cu tocuri, pe care Mihaela recunoşte că le preferă pentru starea care ţi-o dau şi efectul pe care îl au asupra bărbaţilor.

Fosta prezentatoare TV  a hotărât să le arate prietenilor virtuali o parte dintre pantofii săi, fiecare cu povestea sa şi a postat pe un site de socializare o fotografie cu dulapul în care îi ţine.

"Pantofii merită şi ei o poveste, cândva..... Unii au stat «de vorbă» cu mari artişti, politicieni, scriitori, preşedinţi... alţii au ieşit doar la poze, câţiva au avut norocul să iasă în lume sau să trăiască poveşti de amor.... Ştiu, pantofii sunt o pasiune, pentru multe femei - la mine au fost parte din «uniforma» de vedetă tv. Şi nu ezit să port şi azi tocuri ameţitoare, căci ştiu ce efect au.....şi ştiu ce mood grozav îmi dau. Domnilor, lăsaţi-ne să vă luăm minţile şi priviţi-ne mereu în ochi, chiar dacă aţi observat, pe furiş, ce culoare au tocurile....", a scris Mihaela pe pagina ei de Facebook.

CLIIMA20130831_0004_1.jpg

Pantofii Mihaelei Rădulescu (Foto: Facebook)

 
 
Loading...