Cristi Borcea a fost vizitat în prima lui zi la închisoare de soţia sa, Alina Borcea, potrivit B1 TV. Tânăra a venit însoţită de un prieten.


Fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti a fost vizitat, miercuri dimineaţă, de soţia sa Alina, care nu a venit singură. Tânăra a mers însoţită de un prieten, care i-a stat alături mereu. Îmbrăcată casual, Alina a încercat să-şi ascundă suferinţa după o pereche mare de ochelari de soare.

Cu toate că părea extrem de tristă, Alina nu şi-a neglijat ţinuta. Pentru prima vizită la Penitenciar, aceasta a ales să poarte o jachetă albă cu inimioare, pantaloni negri, şi pantofi sport.

Tânăra nu a vorbit cu jurnaliştii şi a încercat să se strecoare cât mai repede în incinta închisorii.

Alina era foarte supărată, vizibil afectată de faptul că soţul său a fost trimis în spatele gratiilor. Tânăra a venit încărcată cu mai multe pungi şi o geantă de voiaj.

La ieşirea din închisoare, soţia fostului dinamovist a evitat pe cât a putut jurnaliştii şi s-a urcat grăbită în limuzina ce o aştepta în parcarea Penitenciarului.

În maşină, Alina era aşteptată de bărbatul care a însoţit-o în prima vizită la Cristi Borcea. Aceasta a încercat să-şi ascundă faţa plânsă cu părul şi ochelarii imenşi.

(captură B1 TV)

Cristi Borcea a fost condamnat, marţi, la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor". Borcea se află încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, alături de fraţii Becali.

George Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu au fost duşi la Penitenciarul Rahova, în baza mandatelor de executare a pedepselor emise de instanţă.

Gigi Neţoiu s-a predat autorităţilor din Dolj.

Prima reacţie a soţiei lui Cristi Borcea, după condamnare

FOTO Prietenii, îngrijoraţi pentru fiica lui MM Stoica

De unde au plecat condamnările din «Dosarul Transferurilor». Cum puteau scăpa Gigi, George, Gică şi Giovani de închisoare

Adio, lux şi veselie! Vin ani grei la puşcărie

Închişi după şase ani de procese

Dosarul Transferurilor: Copos, Mihai Stoica, Borcea, fraţii Becali, Pădureanu, Gică Popescu şi Neţoiu, închisoare cu executare!


Loading...