De când Andreea Mantea s-a trezit cu sânii pe afară la «Dansez pentru tine», se pare că tot mai multe vedete arată prea mult, spre deliciul publicului masculin. Iată câteva dintre cele mai provocatoare momente de la show-ul Pro TV.


Andreea Mantea a fost prima care şi-a arătat bustul în direct. Fostul iepuraş Playboy a interpretat la cel de-al optulea sezon, alături de coregraful şi de partenerul său. un dans ţigănesc. Cum trebuia să dea dn bust, Andreea s-a trezit că, până la sfârşitul numărului, avea un sfârc pe afară.

Adela Popescu a dansat în ploaie în octombrie 2010. Rochiţa udă a fost atât de transparentă încât Adela a arătat la televizor ceea ce vede doar Vâlcan în dormitor ajungând. A avut noroc, însă: spre deosebire de Andreea, ea a ajuns în finală.

Lavinia Pârva a participat la ediţia din primăvară a show-ului de la Pro TV. Noua iubită a lui Ştefan Bănică Jr. a fascinat şi ea publicul când a dansat în ploaie. Hainele ude s-au lipit de corpul ei şi i-au arătat formele perfecte.

Numerele de coregrafie în ploaie sunt mereu momentele în care vedetele arată tot. Nicoleta Luciu şi-a delectat fanii cu o apariţie memorabilă la ediţia din toamna trecută, cu hainele lipite de trup datorită picăturilor de apă ce-i lăsau să se ghicească formele apetisante

Corina Bud, care a intrat în ring în primăvara lui 2011, a fost dezbrăcată în direct, chiar de partenerul ei, Edy. Deşi nu are sânii altor concurente, cântăreaţa nu s-a ruşinat deloc, iar momentul i-a garantat un loc în finală.

Sânii naturali ai Roxanei Ionescu s-au dovedit mereu prea mici pentru sutiene. La ediţia din primăvara lui 2011, «Mama natură» s-a trezit de mai multe ori cu sfârcurile pe afară după momentele de dans

CLIIMA20110507_0159_1.jpg

Atât poziţia, cât şi sutienul prea mic au fost “vinovate” de incident (fotografii: PRO TV)

CLIIMA20110507_0160_1.jpg

Atât poziţia, cât şi sutienul prea mic au fost “vinovate” de incident (fotografii: PRO TV)

EXCLUSIV Vedetele de la «Dansez» bagă dulciuri şi vitamine la greu

 
 
Loading...