Veste bună pentru toţi fanii trupei Viţa de Vie, anunţată glumeţ chiar de Adrian Despot în urmă cu puţin timp, pe pagina de Facebook: "Astăzi mi-au scos firele după operaţie. Sunt wireless".


Contactat de Click!, solistul s-a arătat foart optimist după vizita la medic şi ne-a asigurat că turneul "Fenomental", amânat pentru 21 februarie, va fi cel mai important pas al lui în procesul de recuperare după accidentul suferit pe pârtie.

"Pe 20 februarie, medicii îmi vor scoate broşa care practic îmi ţine acum bucata de os ruptă şi abia apoi îmi voi putea folosi mâna. În primul concert, cel de la Piteşti, de pe 21 februarie, nu voi pune mâna pe chitară, dar cred că apoi, pe parcursul turneului, nu va nici o problemă să o fac. Nu am nici un dubiu că nu voi putea cânta la chitară", a declarat, extrem de optimist, solistul pentru Click!

Adi este susţinut moral şi de colegii de trupă, care îl vizitează săptămânal şi, mai în glumă, mai în serios, îi aduc câte o plasă cu portocale. Adrian Despot a început anul cu stângul, suferind un accident pe pârtia de ski, în timp ce se afla în vacanţă în Bulgaria.

Diagnosticul medicilor a fost dur: fractură intaraticulară la degetul mare al mâinii drepte, artistul fiind operat în ţară, pe 6 ianuarie, de echipa medicului Bogdan Marinescu de la Spitalul Militar. Despot va sta cu mâna imobilizată până pe 20 februarie, după care se va împărţi între şedinţe de fizioterapie şi concerte. Turneul Fenomental începe pe 21 februarie la Piteşti, se încheie pe 15 noiembrie la Slatina şi cuprinde concerte în 30 de oraşe ale României.

 
 
Loading...