S-au iubit timp de 15 ani şi păreau cel mai sudat cuplu, însă la un moment dat a apărut declicul, iar Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au hotărât să meargă pe căi separate.


La jumătate de an de la divorţ, ştirista de la pupitrul „Observator" a vorbit în exclusivitate despre decizia din viaţa ei, ieri, la Antena Stars.

„Noi am fost fericiţi, 100% fericiţi. Căsnicia mi-am dorit să fie până la capăt. În clipa în care am simţit că nu mai are cum să fie până la capăt am spus: Stop! N-am trăit niciun fel de suferinţă", a povestit ştirista. Înainte să facă acest pas, s-a consultat cu familia ei.

„Când m-am hotărât să divorţez, m-am sfătuit cu tata. Mama nu era pregătită emoţional pentru o asemenea discuţie. Am discutat cu tata, care are 75 de ani, şi cu fiica mea, Eva, un copil de 12 ani care îmi dă lecţii de viaţă şi de maturitate în fiecare zi!", s-a confesat ea prezentatoarei Florentina Fântânaru. După cum a povestit, Andreea şi fostul soţ au o relaţie civilizată, ies împreună în locuri publice, chiar dacă nu mai locuiesc în aceeaşi casă. Mai mult, Berecleanu a vorbit deschis despre relaţia cu medicul Constantin Stan.

„Suntem împreună, locuim împreună cu copiii mei. Sunt alături de noi şi Andreea, şi Raul, fiica lui şi viitorul ginere. Nu a existat o cerere în căsătorie. Dacă el va simţi că eu îmi doresc, probabil o să vină şi cu o cerere". Pe deget, frumoasa prezentatoare poartă câteva inele, iar unul este de la actualul iubit.

„Acesta este un inel pe care l-am văzut şi l-am luat. Este un inel cu care am fost de acord. Are scris un citat în limba franceză", a adăugat Berecleanu.

Dezvăluiri emoţionante! De ce a divorţat Andreea Berecleanu

 
 
Loading...