Talie de viespe, sâni ridicaţi, fund bombat şi picioare de gazelă! Haine scumpe şi moderne, accesorii de firmă, coafură tinerească şi nici un strop de machiaj. Nu vorbim despre o fată de 20 de ani, ci despre o doamnă respectabilă, de 56 de ani, femeie de afaceri şi mama unui băiat de 30 de ani.


Este o adevărată apariţie, însă pe cât e de spectaculoasă, pe atât e de timidă. Stabilită din 1982 în Elveţia şi aflată acum în vizită la rude, în Bucureşti, i-a fost de ajuns un eveniment monden ca să-şi facă simţită prezenţa. Se numeşte Adriana, are 56 de ani şi a reuşit să le facă invidoase pe toate femeile prezente miercuri seara la lansarea coleţiei Ritei Mureşan. Culmea! Nu face sport şi mănâncă orice.

„Am oroare de sală. Pentru mine e o distrugere psihică. În România, acestea sunt locuri de expunere, fetele se duc machiate, eu nu mă duc să se uite x, y la corpul meu. Mie îmi place să mă distrez prin sport, nu să fac o chestie temeinică. Îmi plac sporturile de apă, mă dau cu placa, cu jet ski-ul, merg la schi iarna. Legat de alimentaţie, mănânc orice, nu evit absolut nimic. Nu-mi place somonul pentru că are un miros puternic, nu consum  niciodată alcool, ci doar Cola zero, cafea cu lapte şi rar apă. Nu am ţinut niciodată cură şi nu am fost grasă. Contează foarte mult şi gena, zic eu", a declarat Adriana, pentru Click!

CLIIMA20140612_0192_1.jpg

Adriana a venit la evenimentul Ritei Mureşan îmbrăcată într-o rochie mulată


Mulţi ar băga mâna în foc şi ar spune că este opera unui estetician, dar a apelat o singură dată la bisturiu. „Am implanturi mamare, a fost cadoul meu pentru mine la 40 de ani. Mi-am făcut sânii pentru că în timp s-au pierdut, am vrut ceva natural dovadă că mi-am păstrat sutienele de dinainte. Nu mi-am pus niciodată unghii sau gene false, mă vopsesc singură, nu la coafor să-mi distrugă părul. Eu mi-am propus ca psihicul meu să fie mulţumit, nu să impre­sionez bărbaţii", a mai spus ­afacerista.

Anastasia Lazariuc, 61 de ani, nu a fumat niciodată

“Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. Îmi fac un suc din morcovi, ţelină, un măr sau citrice”, ne declara recent Anastasia Lazariuc. La cei 61 de ani ai săi, cântăreaţa se menţine cu metode naturale: lăptişor de matcă, pe care îl consideră cel mai bun antibiotic, polenul şi seminţe de tot felul. Consumă foarte puţină carne şi mai mult peşte, iar în această perioadă cât mai multe verdeţuri. Bineînţeles, operaţiile estetice au avut şi ele contribuţia lor la aspectul fizic.

CLIIMA20110713_0196_1.jpg

Anastasia Lazariuc

Romaniţa Iovan, 49 de ani, se menţine cu alimentaţie sănătoasă

O altă femeie peste care anii au trecut frumos, este Romaniţa Iovan. La cei 49 de ani, creatoarea de modă se poate mândri cu un fizic frumos, nelucrat prea mult de medicii esteticieni. Face foarte mult sport, are o alimentaţie bazată pe legume, fructe de mare, carne albă, peşte, a evitat cluburile şi s-a dedicat meseriei şi fiului ei, Albert, în vârstă de 7 ani. Nu a ieşit niciodată în evidenţă cu un decolteu adânc sau cu o coafură extravagantă, ci a reuşit să se remarce ca o femeie decentă şi elegantă.

CLIIMA20140121_0057_1.jpg

Romaniţa Iovan (foto: Alex Muscaliu)

FOTO EXCLUSIV A renunţat la doliu! Dana Rogoz zâmbeşte din nou după moartea tatălui

FOTO EXCLUSIV Ca o prinţesă! Doiniţa Oancea a venit cu iubitul la premiera filmului «Grace de Monaco»

FOTO EXCLUSIV Ioana Ginghină, superbă într-o rochie cu un decolteu adânc. A atras toate privirile

FOTO EXCLUSIV Nu a mai apărut niciodată atât de decoltată! Ghiceşti ce vedetă e posesoarea acestor sâni perfecţi?

 
 
Loading...