Își sprijină soția ori de câte ori are timp. Proiectul "zânei", Caravana "Prețuiește viața" se apropie de final. După lung un turneu prin cele mai mari orașe din țară, Andreea Marin a ajuns și la București, unde soțul ei, Tuncay, a susținut-o de la început și până la sfărșit, din primul rând.


Andreea Marin (39 de ani) a ajuns și la București (Cinema Scala n.r.) cu proiectul ei, Caravana "Prețuiește viața", pe care l-a plimbat prin 14 dintre cele mai importante orașe din țară: Constanța, Galați, Timișoara, Ploiești, Sibiu, Brașov, Cluj, Târgu Mureș, Bistrița, Pitești, Iași, Oradea și Drobeta Turnu Severin. Soțul ei, Tuncay și-a făcut un obicei din o susține pe "zână" de fiecare dată când îi permite timpul, dar se pare că Andreea nu are mereu timp de el. Acesta a venit separat la Cinema Scala, din București, a stat singur în sală și a asistat la toată campania, preț de câteva ore bune.

Cei doi sunt împreună din mai 2013, iar prima lor apariție în public a fost tot în cadrul unei campanii organizate de Andreea Marin.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: