Liviu Vârciu a câştigat, de Ziua Bărbatului, prima ediţie a "Turneului Vedetelor PokerFest", deşi la începutul competiţiei era unul dintre outsideri.


El s-a întrecut timp de 5 ore cu jucători foarte buni, precum Sorin Bontea, Adi Minune, Augustin Viziru, Gina Pistol, Bogdan Croitoru aka Fizz şi Helmuth Duckadam. Eroul de la Sevilla a fost primit cu aplauze furtunoase de jucatorii profesionisti care participau la PokerFest Grand 100, cu premii garantate de peste 40.000 de euro.

Duckadam, Adi Minune şi Răzvan Fodor au fost primii eliminaţi.

A urmat Augustin Viziru, care a reuşit să pună mâna pe 100 de euro.

Ramasa la masa cu trei barbati, culmea chiar de Ziua Barbatului, Gina Pistol parea ca nu are nicio sansa, dar s-a dovedit o jucatoare extrem de abila, care intr-un final a reusit sa ajunga fata in fata doar cu Liviu Varciu.

CLIIMA20140310_0055_1.jpg

Gina Pistol (Foto: PokerFest)

Asta dupa ce, Fizz a fost eliminat tot de campion si a plecat acasa cu un premiu de 200 de euro. Ramas in ultimii trei si vazut chiar ca favorit, MasterChef Sorin Bontea a pierdut incredibil, pe river, adica fix la ultima carte, in fata lui Liviu Varciu, care a prins o chinta norocoasa.

Prezentatorul Kanal D si-a dublat fisele, si astfel Gina Pistol era victima sigura in fata lui. Ceea ce s-a si intamplat pana la urma, dupa cinci ore fabuloase de joc, vedeta Playboy si imaginea clubului PokerFest de la Marriott multumindu-se cu premiul pentru locul 2, de 500 de euro, in timp ce Liviu Varciu a plecat acasa cu premiul cel mare al TVP 1 si cu un cec de 1.000 de euro!

„Nu-mi vine sa cred ca i-am batut pe toti. Sunt bun, este ca sunt bun!?", a exclamat entuziasmat Liviu, spre amuzamentul tuturor celor din club.

Click.ro a transmis live cele 5 ore de joc la Turneul Vedetelor PokerFest.

Bogdan Croitoru aka Fizz

CLIIMA20140310_0058_1.jpg

Bogdan Croitoru aka Fizz (Foto: PokerFest)

Helmuth Duckadam

Loading...