Marcel Pavel a plecat a doua zi după botez în Rusia. Artistul a cântat în deschiderea celei de a doua ediţii a Jocurilor SportAccord World Combat Games, ce a avut loc în perioada 18-26 octombrie, la Sankt Petersburg.La competiția din Rusia, deschisă de Marcel Pavel au participat și 14 sportivi români. Artistul a fost prezent anul acesta la mai multe evenimente importante, care s-au desfășurat în Rusia și a cucerit mai mulți sportivi ai lumii și afaceriști cu vocea sa inegalabilă.


În vară, Marcel Pavel a participat la un mega eveniment sportiv, tot la St. Petersburg, când a ținut un concert în Palatul Tauride și a fost aplaudat la scenă deschisă inclusiv de Nadia Comăneci și Ilie Năstase, prezenți în tribună.


De la ultima deplasare, cea de la sfârșitul lunii octombrie, Marcel s-a întors cu două cadouri: o păpușică și un ursuleț, mascotele competiției SportAccord World Combat Games, la care a cântat în deschidere. Artistul a profitat de timpul liber și a vizitat mai multe obiective turistice din orașul, care i se pare fabulos!

Marcel Pavel în fața Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg


 
 
Loading...