Cu toate că părea hotărât să facă cel mare şi să-i jure credinţă veşnică Octaviei Geamănu se pare că Marian Ionescu nu poate renunţa la pasiunea pentru femei. Componentul trupei Direcţia 5 a fost surprins de fotoreporterii Ciao! în timp ce se săruta cu o tânără.


Marian Ionescu şi Octavia Geamănu păreau că se iubesc mai mult ca niciodat, însă se pare că artistul nu poate renunţa la pasiunea pentru femei. Logodnicul Octaviei Geamănu a fost surprins de paparazzi în timp ce se iubea cu o domnişoară blondă.

Întrebat de reporterii Acasă Tv cine este domnişoara care i-a pus inima pe jar şi l-a făcut să uite de vedeta Antenei 1, Marian Ionescu a fost extrem de evaziv şi a părut destul de iritat.

„Este sora mea. Cine să fie?", a glumit acesta în încercarea de a salva momentul jenant.

Marian Ionescu şi amanta misterioasă

Întrebată dacă este iubita artistului, tânăra a făcut tot posibilul pentru ca să nu i se vadă faţa. Astfel, i-a şi-a acoperit chipul cu mâinile şi părul, refuzînd să facă orice fel de comentariu

Iritat, membrul trupei Direcţia 5 le-a cerut fotoreporterilor să nu-l mai urmărească. Întrebat de logodnica sa, acesta a precizat că este foarte bine.

(foto: captură Acasă TV)

Marian Ionescu, tandru cu logodnica la OK! Venetian Ball

Foşti iubiţi, Crina Abrudan şi Marian Ionescu s-au evitat la Balul Veneţian OK! Magazine

EXCLUSIV FOTO Marian Ionescu poartă haine de adolescent rebel

 
 
Loading...