Preocupată ca fiul său să-şi consume energia constructiv, Mihaela Rădulescu este pe punctul de a face o nouă achitiţie. Până atunci însă, diva de la Monaco trebuie să scape de vechiul motor pe care Ayan a învăţat să meargă pe când avea doar cinci ani. Vedeta şi-a anunţat prietenii interesaţi că a scos la vânzare motocicletă copilului.


Mihaela Rădulescu este o mamă chibzuită. Deşi duce o viaţă fpără griji la Monaco, diva nu aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta. Ca să-i achiziţioneze fiului său o nouă motocicletă, vedeta a pus la vânzare vechiul motor al lui Ayan.  

CLIIMA20140317_0008_1.jpg

Mihaela Rădulescu

"Mica publicitate:) - tre' să-i schimb motoru' lu' fii-miu, pentru că ăsta i-a rămas mic:). Dacă vă-ncumetaţi să vă daţi copilul de 5-6 ani ( la vârsta aia a început Ayan) pe mana lui Adi Răduţă, profesorul lui de motocros din România, atunci găsiţi motorul ăsta acolo, la "biroul" lui Raduţă din Ciolpani. Ieftin, întreg şi rezistent, ca orice KTM. Ah, ce dor îmi e de motorul meu şi de pădurea de primăvară....., cu toporaşi şi brânduşe mov şi mirosul ăla proaspăt şi atât de energizant.", a scris Mihaela Rădulescu pe contul oficial de socializare la descrirea unor fotografii în care îşi priveşte mândră copilul pe motocicletă.

CLIIMA20140317_0007_1.jpg

Mihaela Rădulescu

Loading...