Nicoleta Luciu va lipsi din peisajul monden în următoarele săptămâni. Soţul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo, a planificat din timp o vacanţă la Larnaca, Cipru, împreună cu cei patru copii ai lor, “la pachet” cu bonele acestora.


Deşi e greu de crezut că atunci când pleci cu patru copii după tine, nu îţi cari şi casa în vacanţă, Nicoleta Luciu se pare că s-a organizat bine şi a pus tot bagajul în doar trei valize. Fără a face listă ca să nu uite ceva acasă, bruneta a rezolvat problema în câteva ore, nu în zile întregi, aşa cum ne-am fi aşteptat.

Nicoleta a ieşit prima, însoţită de copii

CLIIMA20130608_0064_1.jpg

Nicoleta Luciu (Fotografii: Brigada Diverse)

Au urmat bonele, care cărau cărucioarele...

CLIIMA20130608_0065_1.jpg

Nicoleta Luciu (Fotografii: Brigada Diverse)

"Am luat jucării, scutece, medicamente, haine, dar am reuşit să le strecor pe cele ale copiilor într-o singură geantă de voiaj. Garderoba mea şi a celor două bone în altă valiză, iar a lui Zsolt, într-un geamantan", ne-a povestit ea.

... şi Zsolt, cu bagajele

CLIIMA20130608_0066_1.jpg

Nicoleta Luciu (Fotografii: Brigada Diverse)

Cu tot cu cărucioare, două duble, ca să încapă tripleţii, Karol, Kevin şi Kim, dar şi Zsolt jr., cu bonele, Nicoleta şi Zsolt Csergo au decolat, ieri după-amiază pe o ploaie torenţială, cu destinaţia Cipru.

La aeroport, “desantul” a avut loc fără incidente

CLIIMA20130608_0069_1.jpg

La aeroport, “desantul” a avut loc fără incidente

Chiar dacă nu au împlinit nici doi ani, tripleţii Nicoletei sunt obişnuiţi să călătorească cu avionul. Ei au zburat fără probleme şi anul trecut în Croaţia cu o cursă aeriană.

Nicoleta Luciu speră ca vacanţa să le priască celor mici, cu atât mai mult cu cât după mare şi soare aceştia vor fi trimişi la Miercurea Ciuc, unde vor începe din toamnă să frecventeze cursurile grădiniţei maghiare.

Pentru brunetă şi soţul ei, Ciprul este doar începutul seriei de concedii. Cei doi soţi, vor pleca în următoarele luni de două ori în Croaţia, unde deţin o casă de vacanţă, iar una dintre călătorii va fi în compania viitorilor fini, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Cum arată hotelul la care va sta Nicoleta Luciu

CLIIMA20130608_0068_1.jpg

Nicoleta Luciu (Fotografii: Brigada Diverse)

Situat în Cipru lângă Golful Larnaca, Hotelul Golden Bay Beach de cinci stele se află la 100 de metri de plajă. Are o piscină mare în aer liber cu terasă cu şezlonguri şi parcare privată. Golden Bay oferă camere şi suite cu balcon şi vedere la Marea Mediterană. Fiecare cameră are aer condiţionat şi este dotată cu televiziune prin satelit şi minibar.

Hotelul este înconjurat de grădini amenajate. Oaspeţii se pot bucura de un masaj relaxant sau de un tratament cosmetic la spa. Hotelul Golden Bay are şi o sală de jocuri, un teren de joacă şi oferă servicii de îngrijire a copiilor.

 
 
Loading...