Soţia lui Dinu Maxer şi-a făcut un cadou de Iepuraş. Cântăreaţa a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru a-şi augmenta buzele. Bruneta şi-a injectat acid hialuronic şi este foarte mulţumită de rezultat.


Începutul de săptămână a găsit-o pe Deea Maxer la cabinetul unul celebru estetician. Cântăreaţa avea un complex mai vechi de care a vrut să scape, aşa că şi-a injectat acid hialuronic în buza de sus pentru un efect de mărire.


"Mă simt bine după intervenţie. Am senzaţia că buza este mai umflată decât cea de jos şi  este puţin iritată, dar este normal să fie aşa. La mine în familie, femeile au buza superioară mai subţine.

Eu când zâmbeam se transforma practic într-o linie subţire şi am vrut să corectez lucrul acesta. Aceasta a fost singuira intervenţie, nu am nevoie să revin la cabinet", a spus Deea la "Star Matinal". 

Dinu Maxer nu a fost de acord cu decizia soţiei sale,însă s-a lăsat convins cnd a văzut că Deea a făcut intervenţia la un fost coleg de-al lui de facultate, dr. Ion Zegrea.

 
 
Loading...