Este una dintre cele mai sexy prezentatoare tv, dar cum arăta acum şapte ani este incredibil. Geanina Ilieş (28 de ani) nu avea silicoane la acea vreme şi era mult mai dezinhibată, lăsându-se fotografiată cu vedere la zonele intime. Şi ea, dar şi alte vedete, precum Inna sau Mihaela Rădulescu arătau cu totul altfel înainte să devină celebre.


Geanina Ilieş a apărut goală, în „Playboy", dar pe atunci avea deja bustul mărit. În imaginea cu vedeta din 2006 se observă cu ochiul liber că sânii ei erau mult mai mici pe atunci.

Până să devină celebră, Geanina Ilieş a trecut prin multe chimbări. „Pană la 14 ani, am avut părul scurt, poate că mă influenţau şi fraţii. Eram mai tot timpul în preajma lor, îmi plăcea să-i copiez. Cu păpuşile nu prea mă jucam. În timp, am început să mă îmbrac mai mult cu rochiţe, să-mi las părul să crească şi să fiu interesată mult mai mult de moda şi de ceea ce se poartă", a spus Geanina, în exclusivitate pentru Click!.

Geanina Ilieş, aleasă cea mai atrăgătoare vedetă din România: «Credeam că sunt prea slabă»

FOTO Bianca Drăguşanu, bronzată şi extrem de slabă, într-un costum de baie minuscul

FOTO Uite cât de sexy e Mihaela Rădulescu în costum de baie! «Un abdoment plat face cât o mie de cuvinte grase»

Geanina Ilieş

Ştirista de la Antena 1 spune şi ce transformări a suferit coafura sa. „Abia la 19 ani m-am vopsit pentru prima dată, mi-am schimbat culoarea în negru.  Apoi am obseravat că negrul este mult prea dur şi am optat pentru o culoare mai deschisă, un şaten ciocolatiu de care sunt foarte mulţumită".

Bianca Drăguşanu


Bianca Drăguşanu (31 de ani) s-a transformat din răţuşca cea urâtă într-o Cenuşăreasă superbă şi recunoaşte că le datorează această schimbare foştilor ei iubiţi.

Plinuţă în adolescenţă, cu părul vâlvoi şi cu dantura inestetică, Bianca a început seria transformărilor la vârsta de 20 de ani, când l-a cunoscut pe controversatul afacerist Coco Păun, din Târgu-Jiu: „Atunci când am fost la «Din dragoste» eram vai de capul meu, dar eu aveam impresia că sunt cea mai frumoasă. Când l-am cunoscut pe Coco aveam 80 de kilograme, datorită lui am început să slăbesc", a declarat Bianca, pentru Click!

Pentru a arăta ca astăzi, Bianca şi-a făcut multe transformări. Şi-a înlăturat aluniţele de pe faţă, şi-a pus altă dantură, şi-a umflat buzele, şi-a subţiat talia şi a optat pentru o operaţie de mărire a sânilor.

Alexandra Stan

Alexandra Stan (24 de ani) s-a făcut remarcată în ultimii ani, dar acum un deceniu se chinuia să iasă în evidenţă participând la concursuri de miss şi la concursuri muzicale.

Inna

Inna (26 de ani) nu a fost tot timpul sexy. Cu câţiva ani înainte să devină cunoscută, cântăreaţa, pe numele real Alexandra Apostoleanu, nu era decât o fată banală de la malul mării.

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu (42 de ani) are un corp de invidiat şi acum, cu toate că nu mai este vedetă de televiziune. De când a plecat la Monte Carlo, nu s-a culcat pe-o ureche. Mihaela a mărturisit pe blogul ei că talia ei de invidiat e rodul efortului depus. Face zilnic câte 60 de abdomene, abia apoi ia micul dejun. Şi înainte de a fi celebră, Mihaela era slabă şi avea o siluetă de invidiat. Doar părul şi chipul nu erau la fel de studiate şi aranjate ca astăzi.

 
 
Loading...