În urmă cu 20 de ani, nimic nu prevestea că Mihaela Rădulescu urma să ajungă una dintre cele mai sexy dive. Cu atât mai puţin că pozele cu ea în costum de baie vor face deliciul admiratorilor.


Însă acum Mihaela a hotărât să ducă lucrurile mai departe şi a postat pe Facebook o fotografie în care a pozat nud. Este vorba despre o poză care a ajuns să fie folosită pe coperta revistei VIVA, iar din vânzări, un procent mare s-a dus către Asociaţia persoanelor hipoacuzice din România.

"Singura fotografie cu adevărat nud pe care am făcut-o vreodată (pentru VIVA). Am fost prima persoană publică din România care a condiţionat apariţia ....astfel ... pe o coperta cu donarea unui procent important din încasări către Asociaţia persoanelor hipoacuzice din România (genul de asociaţie şi de problemă care nu interesează pe nimeni, din păcate). Foto - Marius Atelier Bărăgan, machiaj Alex Abagiu, hairstyle - Geta Voinea . Vestimentaţia...o cremă genială de corp, cu care am pătat fără speranţă scaunul:):)", a scris Mihaela.

CLIIMA20130704_0077_1.jpg

Mihaela Rădulescu (Foto: Facebook)


"Rostul postării ? Dezamorsarea unor minţi încuiate, care cred că a fi vedetă (sau a fi fost) vedetă în România e (sau a fost) doar despre farduri, tocuri şi mofturi. Rezultatul? Va fi acelaşi - nişte unii vor da share şi mă vor toca pe paginile lor atât de mărunt şi de meschin şi vulgar, încât seara vor adormi fericiţi că a mai trecut o zi grozavă în viaţa lor - au făcut-o praf pe Răduleasca. Cu fi-miu am o joacă, în fiecare seară, înainte de culcare - ce a fost cel mai frumos şi cel mai urât azi în vieţile noastre - şi rădem, ne emoţionăm, ne alintăm, dar adormim zâmbind. Oare ăia de numai înjură şi-s crispaţi, ce-or povesti bun şi frumos despre ei ? Ştiu - exact răul pe care l-au făcut, căci asta-i ţine alive. Relax, oameni, avem toţi un loc şi-un rost, avem toţi DOAR o viaţă şi un set de bucurii la care avem TOŢI acces. Enjoy live, zic....", a completat ea.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: