Pentru prima oară în viaţa ei, cum a recunoscut chiar ea, Mihaela Rădulescu nu a mai plecat la munte de Sărbători, ci a optat pentru o vacanţă într-o zonă mult mai călduroasă.


Diva de la Monaco a împachetat costume de baie şi pantaloni scurţi, în locul hainelor groase şi a apres-ski-urilor şi a plecat alături de băiatul ei, Ayan, într-o destinaţie excotică unde vor face castele de nisip.

"Prima vacanta din viata mea (si a lui Ayan !) in care n-am impachetat, in decembrie, apres-ski-uri, ci slapi:) Si in loc de haine groase, am doar costume de baie, 4 tricouri, 2 rochii de in si 3 perechi de pantaloni scurti ! Copiii sunt cei mai fericiti si cred ca asta conteaza cel mai mult...., mai ales ca merita din plin soarele asta si bucuria de a face castele de nisip, in loc de oameni de zapada:)))", a scris Mihaela pe facebook.

CLIIMA20131227_0008_1.jpg

Mihaela Radulescu (Facebook)

Tot pe site-ul de socializare, vedeta a mărturisit că a visat toată viaţa ei la o asemenea vacanţă şi că, cu ocazia plecării, va intra la regimul de recuperare după mesele bogate de Crăciun.

"Am visat vacanta asta toata viata, asa la cald, in decembrie.... De maine, transmitem de la fata locului, in costume de baie :)))) Am intrat la regimul de recuperare dupa Sarbatori, cu gimnastica, inot, fructe, legume, iaurt, peste .... Va sfatuiesc sa faceti la fel si sa nu lasati pe.... la vara ce puteti face acum pentru voi ! Bine, pentru momente de criza, am luat la pachet cateva bucati din ciocolata de casa facuta de Dana...:)))). Si pe Dana, intreaga si foarte frumoasa ! Daca ma abtin si n-o mananc (nu pe Dana:)), de ciocolata vorbesc), o tin de model, ca sa stiu cu ce nuanta de bronz sa ma intorc acasa", a mai adăugat Mihaela.

CLIIMA20131227_0009_1.jpg

Mihaela Radulescu (Facebook)

 
 
Loading...