Gabriela Cristea şi Marcel Toader s-au întâlnit luni de dimineaţă, la Oficiul Stăriii Civile din Sectorul 1 al Capitalei, pentru a semna actele prin care se despart oficial. Cei doi au termen până pe 13 iunie să mediteze, iar atunci vor trebui să se întoarcă în faţa Ofiţerului Stării Civile pentru a semna ultimele acte prin care vor fi divorţaţi legal. 


La câteva ore după ce semnase hârtiile, Gabi Cristea a acordat un interviu pentru emisiunea Happy Hour, în care a povestit cum s-a simţit faţă în faşă cu omul pe care l-a iubit mai bine de cinci ani şi cum a decurs întâlnirea dintre ei.

"A fost o întâlnire seacă, exact ca atunci când te duci să depui nişte documente. Nu am avut emoţii. Marcel a fost exact ca de obicei. Am simţit ca şi cum ne-am dus împreună să depunem actele pentru paşaport. Nu cred că am schimbat 10 cuvinte. Am intrat la ofiţerul stării civile şi am completat cererea de divorţ", a declarat aceasta.

Vedeta a mărturisit că nu a fost şocată de faptul că fostul ei soţ nu a schimbat prea multe vorbe cu ea, pentru că acesta nu îi mai vorbeşte decât la televizor, dar a spus că şi-ar fi dorit să aibă o altfel de întâlnire cu Marcel. 

"Nu am crezut nici o secundă că o să vină şi o să îşi dorească un dialog cu mine, pentru că el nu îşi doreşte să discute cu mine, ci vrea un dialog mediatic. Nu am aşteptat acest moment aşa, ci mi-am dorit un moment de dialog, în care să ne aşezăm la masă şi nu în oraş, ci undeva departe de ochii tuturor oamenilor", a spus Gabriela.

Fosta doamnă Toader a explicat de ce poartă în continuare veregheta de căsătorie şi a recunoscut că nu se teme sub nici o formă să devină din nou soţia cuiva.

"Am să port veregheta până în ziua în care am să divorţez. Când m-am căsătorit, am făcut-o din convingere, aşa că am să o port până în ziua în care voi divorţa. În acea zi, am să merg la biserică şi am să fac slujba de desfacere a căsătoriei. Chiar dacă am trecut printr-un divorţ, nu mi-e frică să ma recăsătoresc. Dacă am avut parte de un divorţ, nu înseamă că aşa va fi toată viaţa, că am să am parte numai de situaţii ca asta. Nu am plâns, ci am înţeles că asta e", a mărturisit vedeta.

 
 
Loading...