Jurnalistul George Stanca, editorialist al ziarului Click!, a fost invitat joi după-amiază, pe canapeaua emisiunii Happy Hour. Acesta a făcut câteva comentarii acide la adresa mult mediatizatei împăcări dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană.


George Stanca a spus că se aştepta la această împăcare şi că este de părere că cele nouă luni în care Bahmu şi Prigoană au fost certaţi, au fost doar o pauză hormonală.

„Eu cred că pentru amândoi a fost o pauză hormonală. El şi-a luat o amantă, ea şi-a luat un amant, au văzut şi ei cum e şi gata: familia merge mai departe", a declarat acesta.

Jurnalistul a mărturisit că, din cauza divorţurilor celebre din ultima vreme, a ajuns să scrie mai mult despre aceste separări decât despre subiectele cu care era obişnuit. „Eu am devenit divorţolog. În loc să vorbesc despre lucruri frumoase, care îmi plac, am ajuns să devin expert în divorţuri", a spus Stanca.


Editorialistul Click! a făcut şi o dezvăluire despre motivele împăcării dintre soţii Bahmuţeanu- Prigoană. „Cred că Adriana şi-a dorit cel mai mult să se împace. Eu am fost într-o emisiune la ea şi atunci mi-a spus că vrea să se împace cu el pentru copii şi confort. E o femeie tânără şi frumoasă şi nu poate trăi fără confort, e normal", a spus acesta. 
 
Loading...