Daniela Györfi trece printr-o perioadă dificilă. Ea e sănătoasă, iubitul ei, George Tal, o iubeşte, fetiţa lor, Maria (1 an şi 9 luni), e un copil cuminte, mama solistei, Anica, deşi invalidă, e fericită că are o nepoţică... Solista are totuşi un motiv de amărăciune. Trebuie să facă drumuri pe la spital, şi asta din cauza unui alt „membru” al familiei, căţeluşul Dani.


Mare iubitoare de anilame, Daniela locuieşte cu familia sa şi cei doi căţeluşi. Acum trei ani, a primit cadou de la George un Shar-Pei. A fost ca o consolare, după ce solista a pierdut trei sarcini, la rând. Veteranul familiei este, însă, patrupedul Dani. E din rasa Cocker, are 11 ani, dar e bolnăvior.

„Are inima mărită, ceva probleme la ficat şi o tumoare. L-am ţinut internat în spitalul veterinar pentru investigaţii şi acum e pe tratament", a spus, Daniela, pentru Click!

Solista s-a dus la o clinica veterinară, pentru a-şi externa Cockerul

CLIIMA20121202_0028_1.jpg

Daniela a ieşit de la veterinar cu Dani în lesă şi cu analizele acestuia la subraţ ( FOTOGRAFII: BRIGADA DIVERSE)

Solista e foarte ocupată cu spectacolele pe care le susţine în această perioadă, dar îşi face totuşi timp pentru căţeluşul ei. „E ca un membru al familiei. Înaintea lui am avut un Rottweiler, dar l-am dat în Oradea, la o canisă.

Până a ajuns înapoi la maşină, o doamnă i-a admirat căţelul

CLIIMA20121202_0029_1.jpg

Daniela a ieşit de la veterinar cu Dani în lesă şi cu analizele acestuia la subraţ ( FOTOGRAFII: BRIGADA DIVERSE)

Mama se obişnuise cu un câine şi aşa l-am luat pe Dani, acum mai bine de 11 ani. Stă cu noi în casă, nici nu-mi pot imagina că n-o să mai fie. E tânăr", a mai spus Daniela, în glasul căreia se simţea suferinţa. Săptămâna trecută, solista a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce se ducea la o clinică veretinară din Capitală, pentru a-şi externa câinele. La subraţ ţinea un plic cu o radiografie şi alte rezultate de analize. „Zilele acestea trebuie să-l vadă şi un cardiolog", ne-a mai spus Györfi.

Operat ca oamenii,pentru 3.000 de euro

Cockerul Danielei Györfi nu este singurul câine tratat ca un om. Labradorul Lycka, în vârstă de 9 luni, este iubit de stăpânul său, Christian Collin, din Villiers-sur-Marne (Franţa), atât de mult încât acesta este în stare de orice pentru câinele lui care are o boală rară la inimă. L-a dus la veterinarii cei mai buni, dar nici unul dintre aceştia nu a reuşit să-i vindece căţelul.

Labradorul Lycka a fost internat într-un spital uman (FOTOGRAFII: FACEBOOK)

CLIIMA20121202_0030_1.jpg

Daniela a ieşit de la veterinar cu Dani în lesă şi cu analizele acestuia la subraţ ( FOTOGRAFII: BRIGADA DIVERSE)

Disperat, Collin a început să alerge pe la doctorii de oameni şi a reuşit, în cele din urmă, să convingă o echipă de chirurgi de top de la spitalul Montsouris din Paris să-l opereze pe Lycka. Căţelul a fost internat într-o rezervă, spre uimirea tuturor pacienţilor umani. Stă liniştit în pat, acoperit ca un om, şi aşteaptă să fie operat la 20 decembrie. Bărbatul trebuie să achite 3.000 de euro pentru operaţie, bani pentru care a făcut apel prin Facebook ca să-i adune. Impresionaţi de caz, medicii operează gratis animalul, dar banii sunt necesari pentru instrumentarul folosit în timpul intervenţiei chirurgicale. (Arina Avram)

Loading...