Legume, fructe şi carne de pui, acestea ar fi singurele ingredinete pe care Betty Stroe le poate mânca fără să i se facă rău. Mâncarea chinezească şi sendvişurile cu măr ras sunt preferatele cântăreţei, aceasta gătind de multe ori după propriile reţete.


Deşi viaţa de artist a transformat-o într-un musafir în propria casă, cântăreaţa petrece destul de mult timp în bucătărie, unde găteşte împreună cu iubitul ei.

Când este în turnee, sendvişurile sunt de bază. "Ne strângem mai mulţi, ne cumpărăm fiecare ingredientele care ne plac, şi ne pregătim sendvişuri dintre cele mai variate. Mie îmi place cu măr şi roşii", spune Betty.

De ani buni nu a mai pus gura pe carne de porc sau peşte.

"Pot spune că mi se face rău dacă văd altceva în farfurie, în afară de carne de pui sau legume", povesteşte cântăreaţa.

Nu ratează niciodată micul-dejun, unde serveşte mai mult fructe sau cereale cu lapte.

Brânzeturile şi în special lactatele sunt preferatele ei, smântâna fiind nelipsită de la masa cântăreţei şi a iubitului ei, Zsolt.

"Ne plac salatele în care adăugăm cubuleţe de caşcaval sau radem parmezan. În general, gătesc după propria reţetă şi îmi place să fac tot felul de combinaţii culinare. Este o minunăţie salata cu ananas sau cu măr ras", spune Betty.

Carnea de miel şi cea de vită nu mai sunt în regimul alimentar al cântăreţei de ceva ani. Acelaşi lucru îl poate spune şi despre carnea tocată.

"Nu îmi place nici măcar mirosul de mici, sarmale sau chiftele. În general nu prea mă împac eu prea bine cu mâncarea tradiţională românească pentru că este mult prea grasă", adaugă artista.

Sendviş cu mere şi roşii

Ingrediente: o pâine feliată, 5 - 6 mere, 100 g unt, 300 g şuncă presată, 300 g caşcaval, roşii şi salată proaspătă.

Mod de preparare: se ung feliile de pâine pe ambele feţe cu unt în strat subţire şi se aşază pe o tavă una lângă alta.

Se pune pe fiecare o felie foarte subţire de şuncă presată, apoi o felie groasă de măr curăţat, una de roşii, iar deasupra o felie foarte subţire de caşcaval.

Se prăjesc în cuptor, până când partea de dedesubt a pâinii devine crocantă şi se topeşte caşcavalul de deasupra.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: