În ultima vreme, Oana Zăvoranu este mult mai calmă și pusă pe treabă din punct de vedere profesional, însă scandalurile nu-i dau pace nici acum.


Artista este implicată într-un dosar în care este acuzată de şantaj şi cămătărie. Reclamantul, Sebastian Dobrescu, alias "Ologu", a făcut recurs într-un proces pe care l-a pierdut şi în care cere daune materiale pentru că Oana l-a ameninţat că-l lasă fără picioare.

"Cu mine, pierde peste tot, inclusiv la DNA, şi îl aşteaptă ani grei de închisoare pentru dosarul cu vrăjitoarele. Să se bucure de libertate cât mai poate pentru că e preţioasă. Eu câştig în această luptă, fără nici o problemă. Pot să răspund la testul poligraf oricând. Nu mi-e frică de nimic. Nimeni nu ar fi pornit un asemenea dosar dacă nu existau probe", a explodat Oana Zăvoranu la Kanal D.

"Eu consider că am ajuns în această situație din lăcomia unora, lăcomia de a lua niște bani nemeritați. Eu o văd pe Oana Zăvoranu ca pe un simplu pion pe o tablă de șah a justiției, a sistemului. Nu am nimic cu această fată, lucrurile sunt mult mai profunde. Ea e suparată pe mine pentru că, întradevăr, i-am distrus oarecum viața, vis-a-vis de iubitul ei, Max Bălășescu. Acesta tocmai părăsise domiciliul conjugal în momentul în care a fost arestat", a replicat Sebastian Dobrescu pentru Kanal D.

 
 
Loading...