Vor să scape de enervanta celulită, aşa că fiecare o combate cum poate... Şi pentru că nu au timp să ajungă la sala de sport, vedetele apelează la alte variante, precum masajul, împachetările cu ciocolată sau parafango ori mezoterapia cu ace. La această ultimă metodă a apelat şi actriţa Ioana Ginghină care, după zece şedinţe, se poate lăuda cu o piele ca de bebeluş.


Se săturase să-şi vadă coapsele şi fesele atacate de celulită, aşa că a trecut la atac! În urmă cu două luni, actriţa Ioana Ginghină (34 de ani) şi-a luat inima în dinţi şi a început sesiuni de mezoterapie, procedură nechirurgicală care s-o scape de problemă. Şi asta pentru că nu-i place să meargă la sală sau să ţină diete.

"Ideea de ac mi se părea groaznică, dar nu mai suportam celulita. De la prima şedinţă am văzut rezultate îmbucurătoare, aşa că teama a început să se evapore. Acum, după zece şedinţe, mi-am scos pantalonii scurţi din dulap şi-i port cu mândrie, pentru că am mai slăbit, pielea mea arată foarte bine, este mult mai fermă şi celulita a dispărut", ne-a declarat Ioana.

Vedeta ne-a mărturisit că a mers la clinica Metamorphosis Style din Capitală, unde a folosit şi nişte vouchere pentru a-şi achita şedinţele de mezoterapie care, de regulă, în clinici costă 300 de euro fiecare.

Din fericire, pentru acest tratament nu există nici contraindicaţii, aşa că actriţa are liber la câte şedinţe vrea. "Mezoterapia constă în injectarea unor cantităţi foarte mici de substanţe homeopate, vitamine, aminoacizi şi enzime în mezoderm, adică în stratul mijlociu al pielii. E unul dintre puţinele tratamente ce combat eficient celulita, pentru că substanţele injectate interacţionează cu celulele adipoase, determinând celulele să elibereze grăsimea şi apoi consumul ei. Totodată, mezoterapia ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi a drenajului limfatic", ne-a declarat medicul Adriana Frăţilescu, de la clinica Perfect Lines.

Marina Dina adoră împachetările cu ciocolată


Nu are celulită vizibilă, dar tocmai pentru că vrea să prevină acest neajuns, Marina Dina merge frecvent la salonul de înfrumuseţare unde îşi face împachetări cu parafango sau cu ciocolată, al căror efect este catifelarea pielii şi dmiminuarea ori prevenirea celulitei.

Ana Maria Prodan, dependentă de masajul anticelulitic


Sexy-impresara Ana Maria Prodan e adepta unei alte metode care o ajută să stea departe de celulită: masajul anticelulitic. Vedeta mărturiseşte că e foarte mulţumită de efectele acestui tip de masaj, căci pielea ei este fermă şi nu are aspect inestetic, de coajă de portocală.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: