S-au cuplat fără să se gândească la faptul că dragostea lor se va stinge la fel de repede cum a şi început.


Fie că nu s-au înţeles aşa cum se aşteptau, fie că i-a despărţit distanţa sau că s-au întors la foştii iubiţi, VIP-urile au fost „victimele" unor poveşti de dragoste adolescentine, sfârşite fără resentimente.

Tania Budi, Anna Lesko, Alina Crişan, Ramona Gabor şi Marina Dina au fost protagonistele unor iubiri intense, de-o vară.

Tania Budi şi Lucian Viziru, două luni

Se cunosc de zece ani, însă Tania Budi (41 de ani) şi Lucian Viziru (33 de ani) nu s-ar fi gândit niciodată că vor ajunge să formeze un cuplu. S-au împrietenit la începutul verii prin intermediul Internetului, au simţit fluturaşi în stomac, însă povestea lor de dragoste a fost ca o ploaie scurtă de vară. Relaţia lor s-a răcit treptat- treptat, în două luni.

Anna Lesko şi Elan Schwartzenberg, o lună

Anna Lesko are privilegiul de a fi singura iubită oficială a lui Elan Schwartzenberg, de la divorţul de Mihaela Rădulescu, pronunţat anul trecut. Miliardarul a cucerit-o pe Lesko oferindu-i o excursie de un week-end în Israel, acolo unde se află părinţii săi, după care au urmat ieşiri la restaurantele selecte din Capitală, câteva nopţi de amor şi cam atât.

Ramona Gabor şi Cristi Daminuţă, 3 săptămâni

Sora Monicăi nu putea să facă notă discordantă cu celelalte manechine, astfel că a bifat, şi ea, o idilă cu un fotbalist, Cristi Daminuţă (Inter Milano). Relaţia celor doi a început tipic adolescentin, sărutându-se în club, însă distanţa le-a venit de hac, Ramona refuzând să facă naveta în Italia. După numai trei întâlniri desfăşurate în tot atâtea săptămâni, vedeta i-a dat papucii, mulţumindu-se cu nostalgia săruturilor pătimaşe.

Marina Dina şi Alex Piţurcă, o săptămână de atracţie fatală

Asistenta lui Mihai Morar la emisiunea „Răi, da buni" (Antena 2) nu prea are noroc în dragoste. Marina Dina a bifat, în doar câteva luni, aventuri cu Alin Cocoş, Schumi, amicul lui Claudiu Pătraşcu, şi cu Alex Piţurcă, dar se pare că doar cel din urmă i-a ajuns la inimă. Blonda, însă, a cam rămas cu buza umflată, căci, după o săptămână de întâlniri sub clar de lună, Alex şi-a dat seama că Marina nu este femeia pe care şi-o doreşte.

Alina Crişan şi Codin, trei săptămâni

Codin Maticiuc şi-a păstrat cu onoare titulatura de crai, căci vara aceasta a bifat trei cuceriri: Raluca Lăzăruţ, Alina Crişan şi Anna Lesko. Dintre acestea, cea mai scurtă a fost idila cu Alina, fosta solistă de la A.S.I.A, cu care s-a întâlnit sporadic, timp de trei săptămâni. Blonda a fost, pentru Codin, o pasiune trecătoare, ce a avut rolul de a „suplimenta" relaţia lui Raluca Lăzăruţ.


Loading...
Citeste tot despre: