Mirela Constantin a avut un schimb de replici foarte dure cu interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, care a acuzat-o pe tânără că şi-a lăsat copilul la fostul soţ. Iubita lui Marcel Toader i-a cerut interpretei să nu o judece pentru că aceasta nu are de unde să ştie în ce teroare a trăit ea alături de fostul soţ.


Mirela Cosntantin a încercat să explice de ce a decis să-şi lase copilul la fostul soţ şi cum s-a ajuns la războiul pe care îl poartă cu fostul soţ, pentru a-şi putea vedea copilul. Frumoasa blondă a avut un schimb de replici foarte dur cu cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan, care a criticat-o pentru că şi-a lăsat băieţelul la tată.

„Eu nu puteam să dorm nici noaptea când ştiam că fata mea nu este lângă mine. Eu nu ştiu cum poţi să stai fără copilul tău lângă tine. Nici eu nu mi-am putut păstra căsniciile, dar copilul nu mi l-am lăsat niciodată. Cred că înnebuneam dacă nu-mi vedeam copilul 3 săptămâni şi jumătate. Copilul tău este foarte iubit acolo", spus Saveta Bogdan în cadrul emisiunii „La Măruţă".

Iubita lui Marcel Toader şi-a ieşit din fire şi i-a cerut acesteia să nu judece fără să ştie ce calvar a trăit alături de bărbatul, care a bătut-o.

„Saveta Bogdan nu ştie câte am îndurat eu şi nici ce lucruri rele i s-au băgat copilului meu în cap. Tmp de 3 ani şi jumătate, cât am stat lângă copilul meu, am fost de nedespărţită de copil.Nimeni nu a fost lângă mine când fostul meu soţ m-a dat cu capul de maşină. După 7 ani de relaţie, am plecat fără un leu. Tot ce vreau este ca să-mi fie permis să-mi iau copilul în vacanţe. Odată ce s-a stabilit o custodie comună, eu pot să-mi văd copilul numai sâmbăta şi duminica, din 2 în 2 săptămâni. Nu vreau să-l dau în judecată pe fostul meu soţ, pentru că este tatăl copilului meu şi nu vreau să-i fac rău", a spus cu ochii plini de lacrimi. 
 
Loading...