Iulia Mizgan este tânăra domnişoară pentru care inima lui Tudor Chirilă (39 de ani) bate mai tare în ultima vreme. Săptămâna trecută, fotoreporterii Click! l-au surprins pe solistul trupei Vama în compania unei frumoase şatene.


Aflaţi într-un restaurant de pe Calea Victoriei din Capitală, cei doi s-au sărutat pasional şi nu s-au zgârcit să-şi expună public sentimentele. Cu toate acestea, artistul nu a dorit să ofere informaţii despre noua sa iubită.

Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor, semn că formează un cuplu oficial

CLIIMA20130617_0140_1.jpg

Iulia Mizgan şi Tudor Chirilă au fost surprinşi săptămâna trecută, de fotoreporterii Click! într-un restaurant din Capitală (FOTOGRAFII: BLITZ)

Informaţiile care au ajuns la redacţie şi potrivit cărora femeia din imagini ar fi Alexandra Lucia Sandu, fotografa formaţiei în care cântă Chirilă, s-au dovedit a fi greşite.

Ne cerem scuze cititorilor şi revenim astăzi cu detalii despre femeia care a fost sărutată cu atâta patos de Tudor, săptămâna trecută, aşa cum se poate observa şi în aceste imagini. Numele ei este Iulia Mizgan, este absolventă a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Capitală şi lucrează în marketing şi relaţii cu publicul. În prezent, este angajata unui post de radio.

La doi ani după despărţirea de Andreea Raicu, Iulia Mizgan este prima femeie cu care Tudor Chirilă s-a afişat oficial, semn că această relaţie este din ce în ce mai serioasă. 

 
 
Loading...